Oι ερωτευμένοι Κλέλια Ρένεση και Manu Chao κολυμπούν γυμνοί για το «Moonlight Avenue»

Oι ερωτευμένοι Κλέλια Ρένεση και Manu Chao κολυμπούν γυμνοί για το «Moonlight Avenue» Facebook Twitter
6

Εδώ και καιρό, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό Κλέλια Ρένεση να διατηρεί δεσμό με τον Manu Chao και όπως φαίνεται από το τραγούδι που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, οι φήμες μάλλον επιβεβαιώνονται.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, το ζευγάρι κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι που έγραψαν μαζί (σ.σ. σύλληψη, σύνθεση, στίχους και οπτικοποίηση), το οποίο έχει τίτλο «Moonlight Avenue», ενώ χθες ανέβηκε και το βιντεοκλίπ του κομματιού στο YouTube, όπου οι δυο τους εμφανίζονται να κολυμπούν κάτω από το νερό, ενώ σε αρκετά πλάνα δεν φορούν ούτε τα μαγιό τους.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή που συνοδεύει το βιντεοκλίπ, το τραγούδι αποτελεί μέρος του TI.PO.TA Project.

«Τo ΤI.PO.TA είναι ένα ντουέτο...ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα.. είναι η Κλέλια και ο Μanu, χέρι - χέρι, δίπλα-δίπλα, ανάποδα, γέλια και κλάματα...όλοι τα μοιραζόμαστε...κολυμπώντας σε γαλάζια νερά...».

It's Viral
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Γυμνη, με μαγιω ή ντυμενη η Κλελια ειναι as hot as hell. Βεβαια ο τιτλος με εκανε να δω κ να ακουσω ολοκληρο τοντραγουδι του Μάνου , τον οποιο προσωπικα τον βαριεμαι αφορητα. Κανοντας ομως αυτο σκεφτηκα πως αυτο το low cost video clip σε συνδυασμο με το ομομα του Μάνου μπορει να ειναι πιο αποτελεσματικο για τον τουρισμο μας απο οτι τα πανακριβα σποτ του ΕΟΤ.