Τζάστιν Μπίμπερ: «Ο ντράμερ των Black Keys θέλει ξύλο»

Τζάστιν Μπίμπερ: «Ο ντράμερ των Black Keys θέλει ξύλο» Facebook Twitter
5

Ξέσπασε στο Twitter ο Τζάστιν Μπίμπερ, φανερά εκνευρισμένος για το γεγονός ότι δεν ήταν καν υποψήφιος για κάποιο βραβείο Γκράμι. Ο δεκαοχτάχρονος ποπ σούπερ σταρ έκανε την εξής ανάρτηση:

Τζάστιν Μπίμπερ: «Ο ντράμερ των Black Keys θέλει ξύλο» Facebook Twitter

Είχαν προηγηθεί υποτιμητικές δηλώσεις του ντράμερ των Black Keys, Πάτρικ Κάρνι, στο TMZ, όταν ζητήθηκε η άποψή του για την απουσία του Μπίμπερ από τις υποψηφιότητες. «Δεν ξέρω. Είναι πλούσιος, σωστά; Τα Γκράμι δίνονται για τη μουσική, όχι για τα χρήματα και εκείνος βγάζει πολλά χρήματα. Δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι είναι ευτυχισμένος».

Οι Black Keys ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, κερδίζοντας τρία βραβεία, με ένα επιπλέον βραβείο για τον frontman τους, Νταν Άουερμπαχ σε ρόλο παραγωγού.

It's Viral
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μεταξυ μας σιγα και τους Black Keys.Νταξει ο Bieber κινειται στο επιπεδο που παντα ηταν τα τραγουδια προοριζοταν για 14 χρονα κοριτσια,αλλα και οι black keys δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο
χαχαχαχα αν είναι δυνατόν!έβγαλε η μύγα κώλο και έ**** τον κόσμο όλο!Δεν πάμε καλά λέω εγώ!Άντε απο δώ ρε μπιμπερό που θες να λες ότι κάνεις και μουσική!Οι black keys το αξίζουν που κέρδισαν!Ακόμα γελάω με την δήλωση του τραγουδιστή χαχα!