Η Κιμ Καρντάσιαν λύνει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι

Η Κιμ Καρντάσιαν λύνει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι Facebook Twitter
2

Όχι μόνο δεν θα ακυρωθεί η προβολή του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians», όπως ήθελε να συμβαίνει η έντονη φημολογία που ακολούθησε μετά το περιστατικό της ένοπλης ληστείας που δέχθηκε η Κιμ Καρντάσιαν πριν μερικούς μήνες ενώ βρισκόταν στο Παρίσι, αλλά το σόου επιστρέφει δριμύτερο με την διάσημη σταρ να μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα για την τραυματική εμπειρία της. 

Όπως φαίνεται σε σχετικό trailer που έδωσε στη δημοσιότητα το E! Network, το ριάλιτι επιστρέφει τον Μάιο και στην πρώτη εκπομπή θα εμφανιστεί η Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τα όσα έζησε όταν τον περασμένο Οκτώβριο ένοπλοι εισέβαλαν σε πολυτελή ιδιωτική κατοικία που διέμενε στο Παρίσι και αφαίρεσαν ένα μεγάλο κουτί με ακριβά κοσμήματα αξίας 6 εκατ. ευρώ αλλά και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Στο 30 δευτερολέπτων promo βίντεο, η Κιμ εμφανίζεται άβαφη να συνομιλεί με τις αδερφές της Khloé and Kourtney και αφηγείται τα όσα τρομακτικά έζησε όταν συνέβη η ληστεία. «Θα με πυροβολούσαν στην πλάτη» λέει σχετικά με την επίθεση, στην οποία ήταν δεμένη, φιμωμένη και υπό την απειλή όπλου ενώ άντρες με μάσκες έκλεβαν τα κοσμήματά της. «Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Αναστατώνομαι μόνο που το σκέφτομαι» ακούγεται να λέει, στο σύντομο βίντεο.

Το βίντεο δείχνει επίσης την αντίδρασή της σε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα είναι το άκουσμα της είδησης πως ο σύζυγός της Kanye West μεταφέρθηκε στην κλινική UCLA Medical Center αφού πρώτα είχε ακυρώσει την περιοδεία του «Saint Pablo». «Μην με τρομάζετε σας παρακαλώ. Τι συμβαίνει;» ακούγεται να λέει η Κιμ, προσθέτοντας: «Νομίζω πως πραγματικά με χρειάζεται και πρέπει να πάω σπίτι».

Το βιντεάκι τελειώνει με την Κιμ να λέει: «Είμαστε τόσο κοντά. Νιώθουμε ο ένας τον πόνο του άλλου».

Δείτε σχετικό βίντεο της εκπομπής που έδωσε στη δημοσιότητα το E! Network: 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Πολιτισμός / Αυτές είναι οι 100 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα για τους New York Times

Από το "In the Mood for Love" μέχρι το "Get Out" και το "Mad Max: Fury Road", η λίστα που παρουσίασαν οι New York Times συγκεντρώνει τις πιο επιδραστικές ταινίες των τελευταίων 24 ετών, όπως τις ψήφισαν εκατοντάδες δημιουργοί, ηθοποιοί και κριτικοί σε όλο τον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Πολιτισμός / Ο Rick Owens επέστρεψε στο Παρίσι για «να προκαλέσει και να σοκάρει», και τα κατάφερε

Ο «σκοτεινός μάγος της μόδας» ξεδιπλώνει την 30ή πορεία του με μια αναδρομική έκθεση που περιλαμβάνει από τα φθαρμένα υφάσματα μέχρι τα κοστούμια με βάτες τύπου Φρανκενστάιν και το γλυπτό που παρουσιάζει τον ίδιο να ουρεί
LIFO NEWSROOM