Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη

Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη Facebook Twitter
1
Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη Facebook Twitter
(Theo Wargo/Getty Images)

Μία ημέρα αφότου η ομάδα επικοινωνίας και μάνατζμεντ της Μαράια Κάρεϊ αποδοκίμασαν την εταιρεία Dick Clark Productions για το φιάσκο της Πρωτοχρονιάς, η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της για το θέμα αυτό. Η εταιρεία παραγωγής έχει αρνηθεί σθεναρά τις κατηγορίες για δική της ευθύνη στα τεχνικά σφάλματα που οδήγησαν στην αποτυχία του live και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στον διεθνή τύπο.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Dick Clark (ο ιδρυτής της εταιρείας) ήταν ένα απίστευτο άτομο και ήμουν αρκετά τυχερή να συνεργαστώ μαζί του όταν άρχισα στη μουσική βιομηχανία. Πιστεύω ότι ο Dick Clark δεν θα είχε αφήσει ένα καλλιτέχνη να περάσει κάτι τέτοιο και πως και ο ίδιος θα αισθανόταν ταπεινωμένος όπως ένιωσα εγώ εκείνη τη στιγμή», είπε η τραγουδίστρια κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό.

«Δεν πρόκειται όμως αυτό να με σταματήσει από το να κάνω ένα live event στο μέλλον. Αλλά θα με κάνει να έχω λιγότερη εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε εκτός της δικής μου ομάδας», πρόσθεσε σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο Entertainment.

H τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης πως οι θαυμαστές της υπήρξαν πολύ υποστηρικτικοί και την συγκίνησαν όσοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν μετά το γεγονός. «Ήταν πραγματικά μια απίστευτη περίοδος των διακοπών που μετατράπηκε σε φρικτή παραμονή της Πρωτοχρονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

H εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, κατηγόρησε χθες την Dick Clark Productions για την αποτυχημένη διεξαγωγή της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας ενώ πηγές διέρρεαν στα μίντια πως η Κάρεϊ πιστεύει πως της έκαναν σαμποτάζ. Σύμφωνα με το Associated Press, η τραγουδίστρια και το περιβάλλον της είχαν ενημερώσει την εταιρία παραγωγής για τα προβλήματα όταν έκαναν πρόβες και η παραγωγή τους καθησύχασε λέγοντας  πως θα τα διορθώσει άμεσα και πω όλα θα λειτουργήσουν κανονικά την ώρα του live. 

Μετά τις δηλώσεις αυτές, εκπρόσωπος της Dick Clark Productions έκανε λόγο για παράλογους ισχυρισμούς, όσον αφορά στο σαμποτάζ , και τόνισε πως η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες χωρίς προβλήματα για πάνω από 50 χρόνια.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM