Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη

Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη Facebook Twitter
1
Η Μαράια Κάρει μιλά πρώτη φορά για το Πρωτοχρονιάτικο φιάσκο και δηλώνει πως αισθάνθηκε ταπεινωμένη Facebook Twitter
(Theo Wargo/Getty Images)

Μία ημέρα αφότου η ομάδα επικοινωνίας και μάνατζμεντ της Μαράια Κάρεϊ αποδοκίμασαν την εταιρεία Dick Clark Productions για το φιάσκο της Πρωτοχρονιάς, η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της για το θέμα αυτό. Η εταιρεία παραγωγής έχει αρνηθεί σθεναρά τις κατηγορίες για δική της ευθύνη στα τεχνικά σφάλματα που οδήγησαν στην αποτυχία του live και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στον διεθνή τύπο.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Dick Clark (ο ιδρυτής της εταιρείας) ήταν ένα απίστευτο άτομο και ήμουν αρκετά τυχερή να συνεργαστώ μαζί του όταν άρχισα στη μουσική βιομηχανία. Πιστεύω ότι ο Dick Clark δεν θα είχε αφήσει ένα καλλιτέχνη να περάσει κάτι τέτοιο και πως και ο ίδιος θα αισθανόταν ταπεινωμένος όπως ένιωσα εγώ εκείνη τη στιγμή», είπε η τραγουδίστρια κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό.

«Δεν πρόκειται όμως αυτό να με σταματήσει από το να κάνω ένα live event στο μέλλον. Αλλά θα με κάνει να έχω λιγότερη εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε εκτός της δικής μου ομάδας», πρόσθεσε σε δηλώσεις που έκανε στο δίκτυο Entertainment.

H τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης πως οι θαυμαστές της υπήρξαν πολύ υποστηρικτικοί και την συγκίνησαν όσοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν μετά το γεγονός. «Ήταν πραγματικά μια απίστευτη περίοδος των διακοπών που μετατράπηκε σε φρικτή παραμονή της Πρωτοχρονιάς», είπε χαρακτηριστικά.

H εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, κατηγόρησε χθες την Dick Clark Productions για την αποτυχημένη διεξαγωγή της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας ενώ πηγές διέρρεαν στα μίντια πως η Κάρεϊ πιστεύει πως της έκαναν σαμποτάζ. Σύμφωνα με το Associated Press, η τραγουδίστρια και το περιβάλλον της είχαν ενημερώσει την εταιρία παραγωγής για τα προβλήματα όταν έκαναν πρόβες και η παραγωγή τους καθησύχασε λέγοντας  πως θα τα διορθώσει άμεσα και πω όλα θα λειτουργήσουν κανονικά την ώρα του live. 

Μετά τις δηλώσεις αυτές, εκπρόσωπος της Dick Clark Productions έκανε λόγο για παράλογους ισχυρισμούς, όσον αφορά στο σαμποτάζ , και τόνισε πως η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες χωρίς προβλήματα για πάνω από 50 χρόνια.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM