Πρόστιμο 5 χιλ. σε άνεργη που πουλούσε κουλούρια στη Ν. Σμύρνη

Πρόστιμο 5 χιλ. σε άνεργη που πουλούσε κουλούρια στη Ν. Σμύρνη Facebook Twitter
29

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε σε μια μακροχρόνια άνεργη, επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr,  το δημοτικό συμβούλιο της πόλης είχε αρνηθεί να παραχωρήσει στη γυναίκα άδεια καθώς η πλειοψηφία του συμβουλίου είχε αποφασίσει να μην δίνεται άδεια σε μικροπωλητές.

Σύμφωνα με το enikos.gr, ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης επιβεβαίωσε το πρόστιμο των 5 χιλιάδων, λέγοντας ότι είχαν γίνει στη γυναίκα «αμέτρητες υποδείξεις και συστάσεις για να σταματήσει την παράνομη δραστηριότητά της».

Ελλάδα
29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM