Η ΝΔ επιμένει να δημοσιοποιηθεί η επιστολή που έστειλε ο Τσακαλώτος στους θεσμούς

Η ΝΔ επιμένει να δημοσιοποιηθεί η επιστολή που έστειλε ο Τσακαλώτος στους θεσμούς Facebook Twitter
1

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και τον χαρακτηρίζει ως «τον καλύτερο σύμμαχο των ακραίων της Ευρώπης που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στην αέναη λιτότητα» εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την «επιστολή Τσακαλώτου» στους θεσμούς.


Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος κατηγορεί την κυβέρνηση πως αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την «επιστολή μετάνοιας», όπως λέει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης.


«Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια. O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία. Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση», τονίζει η ΝΔ καλώντας την κυβέρνηση να δώσει την «επιστολή Τσακαλώτου» στη δημοσιότητα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM