«Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, ίσως να ήταν στο Βελβεντό»

«Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, ίσως να ήταν στο Βελβεντό» Facebook Twitter
28

Μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του AΡΤ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο Κορκονέας προκλήθηκε και ότι κόρη "γαλονάτου" του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει Καλάσνικοφ.

«Η κ. Ρωμανού είναι ευτυχισμένη που ο γιος της είναι έτσι. Αν ο επιπόλαιος φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους.

Και ακούω και τις βλακείες, τις κουτουράδες, πως το παιδί σοκαρίστηκε από τον θάνατο του φίλου του και μετεξελίχθηκε. Όχι! Το παιδί έτσι ήταν από τότε και βάση των τρομοκρατικών σκέψεων που είχαν, πήγαν εκεί προκάλεσαν τον άλλον (φρουρό) και αυτός ηλίθια φερόμενος μπουμ μπουμ.

Ήταν τέτοια, ας το καταλάβουν. Και όταν το κάθε τέτοιο καλόπαιδο έχει καλάσνικοφ, από εκείνη τη στιγμή θέτει τον εαυτό του εκτός νόμου. Δεν έχεις πολιτικά δικαιώματα όταν παίρνεις το καλάσικοφ και να έχει πολιτικά δικαιώματα. Αυτόματα μόλις μπαίνεις εκεί τα χάνεις, νόμος που θα έρθει μόλις μπω στα πράγματα.

Επομένως και οι μπουνιές και οι κλοτσιές δεν μετράνε. Ακούω πως έγινε στο κρατητήριο και δεν είναι συνεπής και δημοκρατική πράξη. Ο άλλος με πυροβολεί με καλάσνικοφ και η απάντηση δεν είναι με καλάσνικοφ, αν και θα μπορούσε... Μην τρελαινόμαστε...

Θα μπορούσε να υπάρχει ένας νόμος και για τους γονείς που τα αφήνει και βγαίνουν τέτοια, αμέλεια, δεν καταλαβαίνω. Σε όλους τους αριστερούς έμεινε η μπουνιά. Μπορούσε να αποφευχθεί αλλά ο άλλος έχει καλάσνικοφ, σε πια ζυγαριά μπαίνουν αυτά;

Αν κάποιοι είχαν ευθύνη για τα παιδιά που φτιάχνουν δεν θα ήταν στη βουλή σήμερα, η κόρη κάποιου γαλονάτου του ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τα καλάσνικοφ, η κόρη του. Ο γιος του άλλου τρομοκράτης... Όλοι έτρεξαν στο ΣΥΡΙΖΑ που θα γλυτώσουμε και θα αποφύγουμε και αηδίες. Επιβραβεύεται τα καλάσνικοφ!».

Το απόσπασμα από την εκπομπή στο 0.58.00 

28

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Και σαν καρκίνος, τα λόγια του καθενός αφήνονται ανάμεσα σε ευάλωτους ανθρώπους. Κι εγώ πρόβλεψα κάποτε πως μέσα από το μόρφωμα που ονόμαζες ΛΑΟΣ Καρατζαφύρερ εκκολάπτονται οι ναζί της διπλανής πόρτας... αλλά ποιος με άκουγε.
"Αν ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ φρουρός δεν είχε σκοτώσει τον Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους "επιπόλαιος, -η, -ο-(για πρόσωπα) που δεν σκέπτεται σοβαρά πριν κάνει κάτι, απερίσκεπτος-(ενέργεια) που γίνεται απερίσκεπτα ή χωρίς την απαιτούμενη προσοχή, πρόχειρος, επιφανειακόςχωρίς βάθος, ασήμαντος
Στις τελευταίες εκλογές δεν τον ψήφισαν πολλοί και προσπαθεί να πάρει πίσω ψηφοφόρους από τη Χρυσή Αυγή.Πάντα βλακείες έλεγε, τώρα το παράκανε.Για τα ψηφαλάκια γίνονται όλα, για τα ψηφαλάκια αμολάνε όλοι οι πολιτικάντηδες τις βλακείες με τον τόνο, ειδικά τα δυο άκρα.