ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Update: Οξεία λευχαιμία η διάγνωση για τον Κιλιγκαρίδη

Update: Οξεία λευχαιμία η διάγνωση για τον Κιλιγκαρίδη Facebook Twitter
45

Σοβαρότερη απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί είναι σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή στο κανόε-καγιάκ, Ανδρέα Κιλιγκαρίδη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αντώνης Νικολόπουλος, έκανε λόγο για «... πρώτες εκτιμήσεις που δυστυχώς μιλούν για οξεία λευχαιμία», αν και όπως ξεκαθάρισε «... δεν μπορώ όμως να πω με σιγουριά αυτή τη στιγμή».

Να σημειωθεί ότι έως τώρα το ιατρικό επιτελείο του πολωνικού νοσοκομείου τού έχει χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει το υγρό από το κεφάλι του, ενώ δεν προχώρησε σε επέμβαση διότι εκφράζονταν φόβοι ότι ο οργανισμός του μπορεί να μην αντέξει.


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, σύμφωνα με τα Νέα, σε νοσοκομείο της Πολωνίας ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Ο 37χρονος Έλληνας πρωταθλητής που ταξίδεψε στην Πολωνία για τους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου, βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του.

Στις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε σοβαρό πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αθλητή.

Για την Πολωνία έχει ήδη αναχωρήσει η σύζυγός του με την οποία έχει δύο ανήλικα παιδιά. Ο Καλιγκαρίδης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις λίγο πριν αναχωρήσει για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, δείχνοντας να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

45

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Αθλητισμός / Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι αδελφές Αλεξανδρή στο τεχνικό ντουέτο

Η Αννα-Μαρία και η Ειρήνη Αλεξανδρή έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Παρίσι
THE LIFO TEAM
Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Αθλητισμός / Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής που κάνει τα γήπεδα του MLB σκηνή ορατότητας

Ο Άντονι Μπόουενς έστειλε την μπάλα στις εξέδρες δύο γηπέδων του MLB και θέλει τώρα να το κάνει σε όλα. Ο ανοιχτά γκέι παλαιστής μετατρέπει μια αθλητική πρόκληση σε μήνυμα προς τους παίκτες του μπέιζμπολ που μένουν ακόμη στη σιωπή.
THE LIFO TEAM
FIFA UEFA ΤΖΙΑΝΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

Αθλητισμός / Ο Ινφαντίνο θέλει να βάλει συνέταιρο στην FIFA την οικογένεια Κούσνερ - Οργισμένη απάντηση από την UEFA

Μεταξύ των υποψήφιων επενδυτών είναι η εταιρεία Thrive Capital του Τζόσουα Κούσνερ, αδελφού του Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Ιβάνκα Τραμπ
THE LIFO TEAM