ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως έγινε πατέρας

O Σπύρος Γιαννιώτης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως έγινε πατέρας Facebook Twitter
1

Φινάλε με τον ωραιότερο τρόπο επιφύλασσε το 2016 για τον σπουδαίο αθλητή Σπύρο Γιαννιώτη ο οποίος πριν από λίγες μέρες έγινε πατέρας.

Ο Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω Facebook γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Σήμερα είναι μια μέρα που θα την θυμάμαι για την υπόλοιπη ζωή μου, ήρθε ο μικρούλης μας!».

Φέτος ο Σπύρος Γιαννιώτης ξεχώρισε στους Ολυμπιακούς κερδίζοντας το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο  στο Ρίο, στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, σε έναν συγκλονιστικό τελικό.

Για τις επιδόσεις και το ήθος του βραβεύεται τη Δευτέρα με το μετάλλιο του «Ευ Αγωνίζεσθαι» από τον ΠΣΑΤ.  Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Συγκλόνισε στον ταυτόχρονο τερματισμό, των 10 χλμ. της Μαραθώνιας Κολύμβησης (OPEN WATER) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.

Απέσπασε τον θαυμασμό και σεβασμό όλων όταν, δεν αποδέχθηκε την πρόθεση υποβολής ένστασης που θα έκρινε τον τελικό νικητή, αποδεχόμενος ρητά και κατηγορηματικά τη νίκη του Ολλανδού αντιπάλου του (Ferry WEERTMAN).


Είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος τόσο με το ολυμπιακό μετάλλιο που έλειπε από τη δοξασμένη αθλητική διαδρομή του, όσο και με την πράξη του, απέδειξε το μεγαλείο του Αθλητή και του χαρακτήρα του.


Ο ΠΣΑΤ, τιμά τον 36χρονο ολυμπιονίκη μας, με το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» («Fair Play») για το 2016, στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), παρουσία και της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου».

Αθλητισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ