Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι τα θύματα της τραγωδίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι τα θύματα της τραγωδίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης Facebook Twitter
8

Δυο 16χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι τα θύματα της σημερινής τραγωδίας, στις 3.30 τα χαράματα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

 

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, στο ύψος του ιστορικού καφενείου «Πανελλήνιον» στην Προκυμαία, ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του φαρδιού πεζοδρομίου και βούτηξε στη θάλασσα, αφού προηγουμένως προσέκρουσε με ορμή σε παρακείμενο μεταλλικό αλιευτικό σκάφος. Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό άλλον 20χρονο, στο πίσω μέρος δε του αυτοκινήτου ήταν δυο 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

 

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου, ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά, που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα. 

 

Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Η υπόθεση διερευνάται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες, όσο και οι τρεις ανήλικοι, λίγη ώρα πριν το συμβάν συνδιασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

 

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε η γιατρός με την αναισθησιολόγο

Η αστυνομικη έρευνα εστιάζει σε τέσσερις ημερομηνίες σχετικά με τις φερόμενες επικοινωνίες της προφυλακισμένης, για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, γιατρού με την αναισθησιολόγο
THE LIFO TEAM
Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα την Τρίτη, συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τετάρτη

Ελλάδα / Οι φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα την Τρίτη, συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τετάρτη

Διήμερο φοιτητικών κινητοποιήσεων στις 20 και 21 Οκτωβρίου, με συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και πανεκπαιδευτική συγκέντρωση - Στο επίκεντρο των διεκδικήσεων η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων, οι υποδομές και το κόστος σπουδών
THE LIFO TEAM