ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Παρίσι: Λήστεψαν δυο γυναίκες από το Κατάρ μέσα στη λιμουζίνα τους και τους πήραν 5 εκατ. ευρώ

Παρίσι: Λήστεψαν δυο γυναίκες από το Κατάρ μέσα στη λιμουζίνα τους και τους πήραν 5 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
4

Δύο γυναίκες πολίτες του Κατάρ που είχαν μόλις φθάσει αεροπορικώς στο αεροδρόμιο του Μπουρζέ, βόρεια του Παρισιού, έπεσαν θύματα ληστείας χθες Δευτέρα το βράδυ μαζί με τον οδηγό τους σε αυτοκινητόδρομο κοντά στις πύλες της πρωτεύουσας. Η λεία των ληστών ανέρχεται σε «τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ», έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

 

Δύο άνδρες με κουκούλες υποχρέωσαν την Bentley που τις μετέφερε να βγει από τον αυτοκινητόδρομο και να σταματήσει. Αφού έριξαν δακρυγόνο αέριο στις δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 60 ετών, και στον οδηγό τους, λήστεψαν «ό,τι υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο: κοσμήματα, ρούχα, αποσκευές... αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ», σύμφωνα με μία από τις πηγές αυτές.

4

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΑΜΠ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Ρωσία: Ο Τραμπ προσφέρθηκε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Επικοινωνία Τραμπ και με Πούτιν και με Ζελένσκι - «Ο Αμερικανός πρόεδρος επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του να εργαστεί για τον ταχύ τερματισμό των εχθροπραξιών», λέει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Ουσάκοφ
THE LIFO TEAM