Ζουράρις: Θέλω σε μερικά χρόνια 100 χιλιάδες Έλληνες να μιλούν και να γράφουν Αρχαία Ελληνικά

Ζουράρις: Θέλω σε μερικά χρόνια 100 χιλιάδες Έλληνες να μιλούν και να γράφουν Αρχαία Ελληνικά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
7

Την πρόταση Καζάζη για δημιουργία τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας στα Αρχαία Ελληνικά επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τον υφυπουργό Κ. Ζουράρι, ώστε «σε μερικά χρόνια να έχουμε μια βάση 100 χιλιάδων ανθρώπων που μιλάνε και γράφουν την αρχαία ελληνική». 

Σύμφωνα με όσα είπε ο νέος υφυπουργός στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «NORTH 98», τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εθελοντική βάση και το μάθημα δεν θα περιλαμβάνεται στην ύλη της υπόλοιπης διδακτικής διαδικασίας.

Επίσης, προανήγγειλε την ανασύσταση των βιβλίων της γλώσσας στο γυμνάσιο και το Λύκειο ενώ αναφερόμενος στον ίδιο είπε πως είναι κομμουνιστής, αριστερός και Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά τάσσεται υπέρ της δημιουργίας πολλών τεμενών στην Ελλάδα.

Γα την κόντρα Φίλη-Εκκλησίας ανέφερε ότι και οι δυο έχουν δίκιο κι άδικο κα για τους δανειστές υποστήριξε ότι θέλουν να μας γονατίσουν.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM