Επιχείρηση "τρομοκράτηση" από χρυσαυγίτες σε ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου

Επιχείρηση "τρομοκράτηση" από χρυσαυγίτες σε ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου Facebook Twitter
8

Τρομοκρατική «παρουσία» της Χ.Α. έξω από το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα κατήγγειλε ο πρόεδρος της οργάνωσης Νικήτας Κανάκης. Μιλώντας στο tvxs, ο κ. Κανάκης είπε ότι τα μέλη της βρίσκονταν στην περιοχή του Περάματος εξ αιτίας μιας πορείας που είχαν προγραμματίσει. Πήγαν έξω από το χώρο των ιατρείων της οργάνωσης που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτα κόσμο,  «στάθηκαν απειλητικά απ’ έξω και για κάποια λεπτά φώναζαν τα γνωστά συνθήματά τους».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, είναι η πρώτη φορά που τα πολυϊατρεία αλλά και οι ίδιοι δέχονται τέτοια ευθεία επίθεση από την Χρυσή Αυγή. «Δεν ήμασταν καν στον δρόμο τους. Έχουμε θορυβηθεί από αυτό και αναρωτιόμαστε  τι μπορεί να γίνει στο μέλλον», εξηγεί ο κ. Κανάκης. Σημειώνει επίσης ότι ήταν συγκινητικό πως οι ασθενείς στάθηκαν αντιμέτωποι με τα μέλη της Χ.Α., δηλώνοντας έτοιμοι να αποκρούσουν κάθε επίθεσή τους.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM