ΓΚΑΛΟΠ | Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την νίκη του Τραμπ;

ΓΚΑΛΟΠ | Πώς νιώθουν οι Έλληνες για την νίκη του Τραμπ; Facebook Twitter
15

Η ανατροπή έγινε και έχει ενδιαφέρον να δούμε την άποψη των αναγνωστών μας με ένα γκάλοπ που δεν έχει προφανώς επιστημονικές αξιώσεις αλλά αποτυπώνει τις γνώμες όσων απαντούν σ' αυτό. 

Ψηφίστε στα 10 ερωτήματά μας και πείτε, αν θέλετε, τη γνώμη σας, στα σχόλια

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

8 σχόλια
Όπως είχε πει και ο Αινσταιν " δεν ξέρω πως θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος ,αλλά ο 4ος θα γίνει με ξύλα και με πέτρες "" προφανώς δεν είχε γνωρίσει το Τραμπ ..Εντομεταξυ έχουμε γνώμη και εμείς οι οποίοι ψηφισαμε ΔΥΟ φορές σύρριζα!! Απίστευτο !!
Μιλώντας, πριν κάνα 8μηνο, με φίλο που ζει και εργάζεται χρόνια στο Ντιτρόϊτ, σαν νευρολόγος, κατάλαβα πως θα βγει ο Τράμπ. Χωρίς να συμφωνεί, μας είχε πει ο φίλος πως η Κλίντον, για τον μέσο Αμερικάνο, είναι κάτι ξένο και κυρίως καρασυστημικό ελιτίστικο πρόσωπο. Χωρίς να συμφωνούν όλοι με τα ακραία παράξενα του Τράμπ, δεν νοιώθουν να τους επηρεάζουν τόσο, ενώ με την Κλίντον είχαν τη σιγουριά πως θα είναι στην απ' έξω. Αλλωστε, μια γερή κλωτσιά στο σύστημα, εκ του ασφαλούς (σκεφτείτε όλα όσα έχει πει ο Τραμπ και τον κατηγορεί το σύμπαν πόσο επηρεάζουν τον μέσο και προς τα κάτω Αμερικανό) ήταν ελκυστική για πολλούς.Ενας "λίγο στρογγυλεμένος" Σάντερς ήταν ίσως η λύση για τους Δημοκρατικούς.
Κατα'αρχην εχουμε μια Χιλαρι η οποια ειναι φιλελευθερη στην εσωτερικη πολιτικη και εθνικιστρια υποστηρικτρια των πολεμων σε αλλες χωρες , και απο την αλλη τον συντηριτικο στην εσωτερικη πολιτικη Τραμπ αλλα φιλελευθερο στην εξωτερικη πολιτικη.Για εμενα παντως οι περισσοτεροι Ελληνες δεν εχουμε ολοκληρωμενη εικονα.Ταυτιζουμε με το ταλαιπωρημενο μυαλο μας τα παντα με τα ελληνικα δεδομενα Τραμπ=Χρυση αυγη , Χιλαρι=Ανδρεας Παπανδρεου(!) κλπ κλπ.Δεν ειναι ακριβως ετσι.Δειτε κα την αλλη πλευρα του νομισματος , η Χιλαρι που θελει πασει θησια να υπενθυμισει σε αλλες χωρες πως η Αμερικη ειναι η υπερδυναμη. Πρωσοπικα αν μου λεγενε να ψηφισω θα ψηφιζα Τραμπ γνωριζοντας τις ακραιες αποψεις του ,χωρις να τις υποστηριζω , απλα νομιζω πως σε σχεση παντα με τη Χιλαρι ισως να ειχαμε μια λιγο μεγαλυτερη πιθανοτητα να καθυστερισουμε ολα αυτα που ερχονται.Συγνωμη παιδες αλλα νομιζω πως ολοι ξερουμε πως αργα ή γρηγορα θα γινει το μεγαλο μπαμ
Η περίπτωση του Τραμπ είναι πολύ πιο τραγική και για έναν άλλον λόγο πέρα των αναλογιών. Αυτός ψηφίστηκε για πρόεδρος από την πλειοψηφία των πολιτών, ο Καμμένος βρέθηκε σε Υπουργείο από σπόντα. Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια είναι και τα δύο...
Εξ αρχης περιμενα οτι θα βγει ο Τραμπ γιατι πηρε ολη την συσωρευμενη αγανακτηση των λευκων Αμερικανων και αν βλεπατε πισω απο τα κατευθυνομενα ρεπορταζ και των Ελληνικων μμε και μπαινατε σε διαφορα φορουμ Ελληνοαμερικανων δεν θα αισθανοσαστε καμμια εκπληξη.Ενας απο τους λογους που δεν ηθελα να βγει η Χιλαρυ ηταν το οτι θα εκανε αμεσως πολεμο.Θα μου πεις ο Τραμπ δεν θα κανει? Δεν ξερω,αλλα το οτι εχει προσωπικα συμφεροντα και μπιζνες στην Ρωσια το καθιστουν λιγοτερο πιθανο,θα φανει παντως συντομα.Αντε τωρα να ετοιμαστειτε μην νιωσετε και αλλη εκπληξη οταν βγει η Λεπεν στη Γαλλια και τα αλλα φασισταρια ανα την Ευρωπη.Καληνυχτα και καλη τυχη,οπως θαλεγε και ο Εντουαρντ Μαροου.
Άρη, οι δημοσκοπήσεις και οι προβλέψεις πέφτουν έξω επειδή οι ψηφοφόροι που στηρίζουν το λαϊκισμο δεν λένε την αλήθεια στις εταιρίες. Αποτελούνται κυριως από ψεκασμένους αμόρφωτους, συνομωσιολάγνους, ακραίων ιδεών που έχουν τεράστια καχυποψία απέναντι στο "συστημα". Άρα κρατάνε την ψήφο τους μυστική έως το τέλος. Είναι το silent, στο silent Majority.
Συνομωσιολάγνοι είναι συνήθως αυτοί που στηρίζουν τοποθετήσεις σαν αυτήν που αναπαράγεις. Για να καταλάβεις τι συμβαίνει καλύτερα, πάρε σαν παράδειγμα το συγκεκριμένο γκάλοπ. Η πρώτη ερώτηση σου δίνει να διαλέξεις μόνο ανάμεσα σε δύο συγκεκριμένες επιλογές. Δηλαδή εγώ που δεν προτιμούσα να βγεί ούτε η Χίλαρι ούτε ο Τράμπ, η δεν θα δώ τα αποτελέσματα του γκάλοπ! η θα αναγκαστώ να "νοθεύσω" άθελά μου το αποτέλεσμα!!Τώρα κατάλαβες γιατί οι δημοσκοπήσεις "πέφτουν έξω";
Οτι η Κλίντον θα επέμενε στην ίδια εξωτερική πολιτική οτι δηλαδή τα κάνω όλα μπο@ρ $3^0 και τα πληρώνουν άλλες χώρες βλ. Δ.Ασια, μέση ανατολή, β . Αφρική και την κόντρα της με τη Ρωσία που τα πληρώνει όλα αυτά η Ευρώπη ειλικρινά με ξεπερνά που οι Έλληνες δε τα βλέπουν αυτά και την υποστήριζαν.
Συγνώμη αλλά στην Ελλάδα ο Τραμπ είχε τεράστια υποστήριξη. ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΞΕΛΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΖΩΙΤΣΑΛΑΦΑΖΑΝΕΟΙΑΝΤΑΡΣΥΕΣΑΝΑΡΧΕΣΑΝΤΙΦΕΣ Μόνο το Κουκουέ από αυτά τα παρατράγουδα δεν στήριξε Τραμπ κι αυτό γιατί ο αντισυστημικός πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος θα συνεχίσει τις αδιέξοδες πολιτικές του δολαριομονόδρομου, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και υπέρ των μονοπωλίων. Υπό αυτό το πρίσμα, η μόνη λύση είναι η εντατικοποίηση της πάλης. -------------====
Και να ήταν μόνο αυτοί να πεις καλά. Αλλά τον υποστηρίξαν και άλλοι.ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΙΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙΣΧΕΔΙΟΒΗΤΕΣΠΟΣΑΔΙΣΤΕΣΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣKKE ΜΟΥΛΙΤΕΣΜΟΥΛΙΤΕΣ ΚΚΕαλλά και ξένα κόμματα PEOPLES FRONT OF JUDEAJUDEAN PEOPLE'S FRONTΜόνο η Νέα Δέξια από όλους αυτούς τους πουθενάδες δεν τον στήριξε γιατί λέει το να διώξουμε τους Μεξικάνους είναι πολύ light, γιατί θα φτάσουν ζωντανοί πίσω στις πατρίδες τους.
Οι ίδιοι που έκαναν διαδηλώσεις κατά του βομβαρδισμού του Βελιγραδίου, δηλώνουν σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι που δεν βγήκε η Hillary, πραγματικά κλαίω. Θα μου πείς, εδώ βγάλαμε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πιστεύεις πραγματικά ότι ο μέσος Έλληνας έχει κρίση αλλά κυρίως επίγνωση τι εστί "Clintons" για να επιλέξει μεταξύ ενός σεξιστή και ρατσιστή (2 από τα κύρια αρνητικά που του προσάπτουν) και μίας γυναίκας που έχει βάλει "φωτιές" (μαζί με τον Μπιλάκο) σε 5-6 περιοχές του πλανήτη;