Η Λυδία Κονιόρδου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο θέατρο παρά την υπουργοποίησή της

Η Λυδία Κονιόρδου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο θέατρο παρά την υπουργοποίησή της Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
7

Παρά την πρόσφατη υπουργοποίησή της, η ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου δεν πρόκειται να σταματήσει τις εμφανίσεις της στο θέατρο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», η νέα υπουργός Πολιτισμού θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας», που παρουσιάζεται στο θέατρο Μουσούρη, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Κιμούλη.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό και επομένως δεν μπορούσε να τεθεί θέμα επίσπευσης της ολοκλήρωσης των παραστάσεων, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η «Αυγή».

Επομένως, για τους πρώτους, τουλάχιστον, μήνες της θητείας της, η καταξιωμένη ηθοποιός θα συνδυάζει τις πολιτικές με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, η νέα υπουργός Πολιτισμού διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να λαμβάνει αμοιβή για τη συμμετοχή της στην παράσταση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΚΑ

Πολιτική / Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία για θαλάσσια πάρκα: Είναι παράνομα, δεν δημιουργούν τετελεσμένα

Η Τουρκία ανακήρυξε δύο «εθνικά θαλάσσια πάρκα» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τα όρια των οποίων εκτείνονται και πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων
THE LIFO TEAM
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM