To βίντεο με τους πιγκουίνους που σόκαρε το ίντερνετ - Όταν ένας αρσενικός βρίσκει το ταίρι του με άλλο σύντροφο

To βίντεο με τους πιγκουίνους που σόκαρε το ίντερνετ - Όταν ένας αρσενικός βρίσκει το ταίρι του με άλλο σύντροφο Facebook Twitter
14

Όταν ένας αρσενικός πιγκουίνος επέστρεψε στη φωλιά του και βρήκε ένα άλλο αρσενικό να φλερτάρει με τη σύντροφό του ξεκίνησε μια φρενήρης, αδυσώπητη επίθεση, με καταστροφικές συνέπειες και για τα δύο αρσενικά πουλιά. Το βίντεο του National Geogrpahic Wild δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή και μέσα σε λίγες ώρες χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο σκληρά και αποκαλυπτικά ως προς την άγρια πλευρά της φύσης, ντοκουμέντα που έχουν ποτές δημοσιοποιηθεί.

Οι πιγκουίνοι είναι γνωστοί για το πόσο πιστοί παραμένουν προς τους συντρόφους τους. Κατά μέσο όρο το 72% των πιγκουίνων επιστρέφουν κάθε χρόνο για να ζευγαρώσουν με το ίδιο πουλί με το οποίο είχαν γίνει ταίρι το προηγούμενο έτος.

Το National Geographic αναφέρει πως ένα «διαζύγιο» είναι πολύ σπάνιο μεταξύ του είδους και πως συμβαίνει συνήθως όταν προκύπτει θάνατος. Αυτή είναι μια πολύ σπάνια σκηνή που αποκαλύπτει μια πολύ σκληρή και άγρια πτυχή του είδους μεταξύ κυρίαρχων αρσενικών.

Η  κοινωνική και ερωτική ζωή των πιγκουίνων περιλαμβάνει πολύπλοκες δομές και όταν κάτι πηγαίνει στραβά, η τροπή στους δεσμούς μπορεί να είναι αιματηρή.

Το βίντεο έγινε trending topic στο Twitter, έλαβε χιλιάδες σχόλια και προβλήθηκε από μεγάλα μίντια του κόσμου, αλλά μερικά στιγμιότυπα που περιλαμβάνει ίσως είναι πράγματι πολύ σκληρά για μερικούς θεατές.

It's Viral
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Η "αμήχανη" στιγμή όπου κάποιοι άνδρες θεωρούν ότι για την ανεγκέφαλη, βίαια/ δολοφονική έκφραση αρκετών ομόφυλών τους, ευθύνεται, αποκλειστικά και μόνο, η φύση, 100% ουσιοκρατία δλδ. (Και ενώνει αγόρια, που παραδοσιακά θα διαφωνούσαν 100% μεταξύτονε, βλ ημίθεος και λυκίσκος).Δεν έχει καμία σημασία, ας πούμε, αν μεγαλώσεις ως παιδί στρατιώτης στις αφρικές ή με βόμβες να σφυρίζουν πάνω απ το κεφάλι, καμία σημασία αν ο πατέρας σου σου έλεγε πάντα οτι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες, που θέλουν να σε τυλίξουν και καμία σημασία δεν έχει αν στο χωριό σου συνηθίζεται τα αγοράκια να πλακώνοται στα σκαμπιλάκια, αν στραβοκοιτάξεις την γκόμενα κανενός, διότι αυτά τα έχουν γραμμένα στο dna τους μέχρι και οι άρρενες πιγκουίνοι, βρε παιδί μου...Κάποιοι μάλλον αισθάνονται άνετα να συγκρίνουν τα μοτίβα συμπεριφοράς τους μ' αυτά των θαλασσίων ελεφάντων.Υγ. Σε περίπτωση που κάνεις πλάκα, πάντως: lol
και καμία σημασία δεν έχει αν στο χωριό σου συνηθίζεται τα αγοράκια να πλακώνοται στα σκαμπιλάκια, αν στραβοκοιτάξεις την γκόμενα κανενός, διότι αυτά τα έχουν γραμμένα στο dna τους μέχρι και οι άρρενες πιγκουίνοι, βρε παιδί μου... Πηγή: www.lifo.grόντως, αγαπητή βλαχάκι, αυτό που λές το έχω δει μια φορά στο χωριό μου κι άλλες δύο στο διπλανό χωριό και υπ θυμάμαι κι ας περάσανε τόσα χρόνια: τα κοκκοράκια να πλακώνονται βλακωδώς και η κοτούλα να καμαρώνει που την διεκδικούν ενώ άλλες δύο κοτούλες κοιτούσανε με ζήλεια ευχόμενες να συμβεί και σε αυτές κάτι αντίστοιχο... Ποτισμένη στην πατριαρχία η αθάνατη επαρχία! (καλά κάνεις πάντως και LOL...)
Στο παρελθόν είχα περάσει αρκετό χρόνο μέσα σε κοτετσοπερίβολο, παρατηρώντας τις όρνιθες, διότι τα έβρισκα ενδιαφέροντα α-πτηνα. Οι κόκκορες, λοιπόν, αρέσκονται στο να καβαλάνε τις κότες, στα καλά καθούμενα, και να τους τσιμπούν το κεφάλι, πολλές φορές ματώνοντάς τους το λυρί. Στο χωριό μου τούτο το λένε σαμπμίσιω, θαρρώ.Το να υποστηρίζει, κανείς, το 100% εγγενές στους ανθρώποι, είναι πιθανότατα το ίδιο (αν όχι περισσότερο βλακώδες, λόγω της μιμητικής) από το να υποστηρίζει κανείς το 100% επίκτητο, στους ανθρώποι.(Έχει πλάκα που "αλλάζω" φύλο κάθε φορά ανάλογα με το τι θα πω, αυτό θα πει ρευστότις :-)
Ούτε που φανταζόμουν ότι οι πιγκουίνοι μπορούν να επιδείξουν τόσο βίαιη συμπεριφορά...πόσα επεισόδια pingu πρέπει να δω,για να σβήσω αυτές τις σκληρές εικόνες από το μυαλό μου;;;Πραγματικά ξαφνιάστηκα...