LIFO ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιο είναι το χειρότερο απ' τα 4 ελληνικά υποψήφια τραγούδια για τη Γιουροβίζιον;

LIFO ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιο είναι το χειρότερο απ' τα 4 ελληνικά υποψήφια τραγούδια για τη Γιουροβίζιον; Facebook Twitter
30

Ένα απ' αυτά θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision - θέλετε δεν θέλετε. 

θα είναι η Θωμαή Απέργη;

θα είναι οι Alex Leon & Giorgina;

θα είναι η Αγγελική Ηλιάδη;

ή θα είναι τελικά οι Koza Mostra & Αγάθωνας;

Αυτή τη στιγμή δε μας νοιάζει ποιος θα πάει - αλλά ποιος δεν πρέπει με ΤΙΠΟΤΑ να πάει. 

Ψηφίστε μέχρι και δύο τραγούδια. 

 

 

It's Viral
30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

19 σχόλια
Πρώτα το "μαζί τα φάγαμε" τώρα αυτό... Ε λοιπόν, ΌΧΙ, δεν σηκωθήκαμε ΌΛΟΙ από την καρέκλα και ΔΕΝ λικνιστήκαμε! Άντε. Που ψάχνετε για άλλοθι για κάθε...Και θες να κάνεις και πολιτικό σχόλιο, τρομάρα σου.
Σιχαινομαι το πανυγηρακι της Eurovision.Λατρευω τον Αγαθωνα. Τον θεωρω γνησιο (προσωπικη αποψη).Λυπαμαι που αυτη η αξιοπρεπεστατη μουσικη συνθεση και συνεργασια με τους Koza Mostra, μπηκε στην διαδικασια να συγκριθει και να ψηφιστει μαζι με αυτον τον συφερτο απο δευτεραντζες.
Δεν με ενδιαφερει οποιος και να παει ΕΚΤΟΣ απο της Ηλιαδη....Δεν χρειαζετε να δειξουμε εξω ποσο σκυλομπουζουκερι ειμαστε, εχει και κακιστη ενορχηστρωση και ηχο μπουζουκιων δευτερης κλασης (οχι μεγαλης πιστας). Καλυτερα να στελναμε τη bebe lilly χιλιες μια νυχτες σαλαμαγια σαλαμα....
Πίστευα οτι χρόνο με τον χρόνο ξεπερνάμε τον εαυτό μας ως προς την σαπίλα των τραγουδιών της γιουροβίζιον. Αλλά οι φετινές συμμετοχές(!!!!) δεν έχουν προηγούμενος.Ο πάτος παραπονιέται γιατί τον ξεπεράσαμε.αυτά
Της Θωμαή Απέργη. Είναι το μόνο που έκλεισα. Από τα υπόλοιπα τα δύο τουλάχιστον έχουν potential για να γίνουν memes (ο Αγάθωνας και ο DJ). Της Ηλιάδη έχει την Ηλιάδη να κουνιέται.
Της Απέργη το κομμάτι είναι η Απέργη προσπαθώντας να εξισορροπήσει το "εγώ είμαι πολύ ποιοτική για να πάω γιουροβίζιον αλλά γουατ δε χελ βαρέθηκα να μην έχω κάνει ακόμη το μεγάλο μπαμ" και οι καλύτεροι και πιο εύγλωττοι στίχοι του τραγουδιού είναι το "να να να να να να", η Ηλιάδη είναι ένα σκουπίδι γενικώς, ο παππούς έχει τύπο. Μήπως να βάλουμε την Ηλιάδη να χορεύει και τον παππού να χειροκροτάει;
Συγγνωμη λιγακι ρε παιδια. Νομιζω ιστορια ξερουμε ολοι. Δεν ειπε κανενας οτι το τραγουδι της Ηλιαδη ειναι καθαρα Ελληνικο. Ειναι ομως ανατολιτικο. Και αν δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι η κουλτουρα μας ειναι ανατολιτικη, κατανοηστε οτι ειμαστε σε ενα μεγαααλο ποσοστο επηρεασμενοι. Οταν κουνατε την κωλαρα σας στα μπουζουξιδικα σε ρυθμους Αναβεις φωτιες, αναβεις κι ολα τα καις ειναι καλα ε; Τους στηριζω ολους εκτος απο Των Koza Mostra & Αγάθωνα. Και με τη νικη !
η θωμαη ειναι πολυ καλη και το κομματι ειναι πλ ωραιο, αλλα θα συμφωνησω κατα το ημισι με το πιο πανω.οντως μας αντιπροσωπευει η ηλιαδη με το σκυλοτραγουδο της. απορω πως δεν εβαλαν την παολα για υποψηφιοτητα
Νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι το αντιπροσωπευτικότερο της Ελλάδας του 2013. Όλα τα άλλα είναι για να παραμυθιαζόμαστε:-της Απέργη είναι κακή αντιγραφή της Γερμανίδας Lena-οι Alex leon & Georgina είναι ένα κλασσικό βαρετό τραγούδι eurovision-Οι Koza mostra με τον Αγάθωνα είναι δημοφιλείς μόνο και μόνο επειδή θεωρούνται "politically correct". Επιτέλους ας πετάξουμε τις μάσκες και ας βρωντοφωνάξουμε στον (eurovision) κόσμο ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα.
Πιθανότητα αναγνώστες της Lifo να γουστάρουν τραγούδι της Αγγελικής "Call me Γαβ Γαβ" Ηλιάδη: 0.001%Νομίζω πως το αποτέλεσμα το ξέρετε ήδη :p(και ευτυχώς δηλαδή)