ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Ο γιός μου είναι λεβέντης» δηλώνει ο πατέρας του Δ. Μπουρζούκου

«Ο γιός μου είναι λεβέντης» δηλώνει ο πατέρας του Δ. Μπουρζούκου Facebook Twitter
41

Ελλάδα
41

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
οχι μπουρζουκο λυπαμαι..οχι..ο γιος σου δεν ειναι λεβεντης..ειναι απλα ο χαμενος της μαχης..απο την στιγμη που ανοιχτηκε επισημα πολεμος με αστυνομικους, καποιος θα νικουσε, ε νικησαν οι μπατσοι αντι ο γιος σου..αλλα αυτο φαινετε δεν λογατε να το καταλαβετε..δεν γινετε παντα να νικαμε κυριοι..
Όση απέχθεια και αν προκαλει η βία που πιθανότατα άσκησε η αστυνομία σε αυτα τα παιδια , οι πραξεις τους ειναι απολυτα καταδικαστέες και μόλις πέταξαν πιθανότα το μέλλον τους στα σκουπίδια .Τα παιδια αυτά μόνο λεβέντες δεν είναι και η ανατροφή τους ήταν σίγουρα η κάκιστη , όσο περήφανα και αν φλυαρούν οι γονείς τους στην τηλεόραση . Όσες φορές και αν χρησιμοποιήσεις όρους όπως "δυνάμεις καταστολής" σε μία ανακοίνωση , τη τρομοκρατεία δεν μπορείς να την μετατρέψεις σε ηρωισμο γιατί απλά δεν είναι .
Μα καλα εισαι τελειως βλακας (και οχι μονο εσυ) ;;;;;;; Μαλλον εσυ φλυαρεις και δεν μπορεις να καταλαβεις. Καμια απεχθεια και κανενα φοβο δεν καταφερε να προκαλεσει η βια που ασκησε η αστυνομια σε αυτα τα παιδια. Ο Μπουρτζουκος σου λεει " Δεν εγινε τιποτα ολα καλα" και εσυ ακομα φοβασαι οπως λεει και ο suckstobeyou, δειλο μικροαστο ανθρωπακι!!!
Οπως ακριβώς οι ανώμαλοι, αυτοί οι ομοφυλόφιλοι και άλλοι τέτοιοι ανθέλληνες που προχωρούν σε παραφύσιν ασέλγειες, οι κτηνοβάτες και οι παιδόφιλοι, έτσι καλά τα λές, η μάνα σου κι ο πατέρας σου φταίει.Επίσης σαυτή τη χώρα σίγουρα θα φταίνε οι γονείς, που πρέπει να ηταν πολύ άσχετοι κι αμόρφωτοι σε όλα τους, για να γέννησαν τέτοιους ΞΕΡΟΛΕΣ.
πριν βιαστειτε να συναγετε την ευθυνη του πατερα(σιγουρα υπαρκτη) συλλογιστειτε τη πιο ξεχασμενη εννοια στην ελλαδα των τελευταιων χρονων, την ατομικη ευθυνη.. Πολλοι υποθετω τουλαχιστον στην ελλαδα εχουν γονεις που ανηκουν στη παλαβη αριστερα οπως προφανως ο παραπανω(τι βλακειες, θεε μου)αλλα δε γινεται τρομοκρατες,απλως, οπως φαινεται και απο τα σχολια, δυσκολευονται να προσαρμοστουν στο κοσμο- πραγματικοτητα...(μερικοι γινονται και αρχηγοι κομματων, μπορει να φθασουν και την αξιωματικη αντιπολιτευση σε ελαχιστες περιπτωσεις, λογω πρωτογνωρων συγκυριων.. το κομμα τους οχι αυτοι...
καλό είναι όταν μιλάτε για τον άνθρωπο που πιθανόν να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας (για καλό ή για κακό, μένει να δούμε) να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα και να μην αρκείστε σε εξυπνάδες. αν μη τι άλλο μπορεί να μας πείσετε για την ανικανότητά του - ή, αν πάλι τα επιχειρήματά σας δεν στέκουν, μπορεί απλώς να του προσφέρετε μερικούς ακόμα ψηφοφόρους.
για ποια κοσμο-πραγματικότητα αναφέρεσαι sextus??? για την πραγματικότητα όπου ένοπλοι τρομοκράτες της αστυνομίας βασανίζουν μετανάστες, αγωνιστές, ρεπόρτερ και γενικά όποιον δεν τους συμπαθεί? για την αποθέωση της αστυνομικής αυταρχικότητας όπου μπάτσοι και νεοναζί κάνουν μαζί εφόδους?? για την αμέτρητα περιστατικά ατιμωρησίας για παράβαση καθήκοντος και κατάχρησης εξουσίας??? (και αυτά μόνο στο αστυνομικό δελτίο...) που να πάμε και στο πολιτικό! και αμάν αυτά τα κόμπλεξ με την αριστερά!! ξεκόλα λίγο το μυαλό σου! στην κοινωνία είναι διάχυτος ο συντηρητισμός...
tussex, το μονο που ειπα ειναι οτι ολοι επικεντρωθηκαν στο ρολο της οικογενειας για ολα τα παιδια, το point μου ειναι μονο οτι τα΄΄παιδια΄΄ ειναι αντρες και εχουν προσωπικη ευθυνη.. τιποτε περισσοτερο.. η διαγνωση για τη πραγματικοτητα(τουλαχιστον την ελληνικη και για την ελ αστυνομια) με βρισκει συμφωνο.. αλλα εξακολουθω να ρωταω αν αυτος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος αντιδρασης, δηλαδη που θα φθασουμε αν ολοι παρουμε τα οπλα.. τωρα το οΤι μεγαλος αρισμος ανθρωπων, ειδικα της γενιας μας γαλουχηθηκε ετσι μαθαινοντας για την απαλλοτριωτικη τεχνολογια, τα διαμερισματα- κλουβια, τη ζουγκλα της ελευθερης αγορας, τα μεγαλα συμφεροντα που πινουν το αιμα του λαου και αλλα.. δες τα γυρω σου
Έχεις απόλυτο δίκιο sextus. Ζούμε σ' έναν κυκεώνα παρεξήγησεων και ανόρθολογισμού. Φτάσαμε πιά σε απροχώρητο σημείο. Η τηλεόραση, η αστυνομία, αλλά και κάποιοι πολίτες στερούνται στοιχειώδους λογικής, φρόνησης, ανθρώπινου ήθους. Ελπίζω να 'σηκώσουμε κεφάλι'. Οι άνθρωποι είμαστε ικανοί, όμως και για τα καλύτερα. Και έχουμε κρίση.
Η αριστερά ποτέ δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία. Την μπερδεύεις με κάποιους κακως εννοούμενους αναρχικούς! Και μη με παρεξηγήσει κανείς, ο Σύριζα έχει πάψει προ πολλού να είναι αριστερή δύναμη. Αλλωστε και ο ίδιος ο Τσίπρας δήλωσε ότι φιλοδοξεί ο Σύριζα να καλύψει το κενό που έχει μείνει στο κέντρο μετά το θάνατο του Πασόκ.
Οσο υπάρχουν παλαβοί σαν εσάς, ευτυχώς θα υπάρχουν δεμένες οικογένειες με πατεράδες που προφανώς και μεγαλωσαν τα παιδιά τους μια χαρά, απλώς εκεινα καναν τις επιλογές τους. Οσο υπάρχει βέβαια το φαινόμενο της χρυσής αυγής που κανείς τους δεν δικάζετε, γιατί ολοι εσεις οι εξυπνοι ασχολειστε με τους τρομοκράτες-αγωνιστές, όσο όλοι εσείς ασχολείστε με την Αριστερά και όχι με τον φορομπηχτισμό και τις απάτες κυβέρνησης-κρατους τόσο πιο πολύ η ΑΡιστερά θα βγαίνει ισχυρότερη και κάποια στιγμή θα κυβερνήσει.