«Ριγμένος» νιώθει ο Ταμήλος από τα ταξίδια που τον στέλνει η βουλή

Facebook Twitter
10

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος για τα «τριτοκοσμικά» ταξίδια που τον στέλνει η βουλή, στο πλαίσιο της επιτροπής Φιλίας. Όπως τουλάχιστον γράφει ο Βηματοδότης, ο κ. Ταμήλος μετά την απόφαση της βουλής να πάει στο Αζερμπαιτζάν διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Υπήρχε σαφέστατα διαχωρισμός στην Επιτροπές Φιλίας. Άλλοι, πιθανώς προνομιούχοι θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη, στον Καναδά, στο Μπαλί, οι Συριζαίοι θα πάνε Παλαιστίνη και σ΄ άλλες αραβικές χώρες, ενώ βουλευτές που είναι άγνωστοι θα πάνε σε άλλα μέρη. Εγώ πάντως δεν θα πάω πουθενά». Αυτές τις διαμαρτυρίες για το «vouli tours», τις εξέφρασε μεγαλοφώνως στο εντευκτήριο της βουλής, σπεύδοντας μάλιστα να κατονομάσει τους βουλευτές που εκείνος θεωρεί προνομιούχους για τα ωραία και μεγάλα ταξίδια.  

Ο κ. Ταμήλος είχε γίνει πρόσφατα "διάσημος", όταν εξέφρασε τη βαρεμάρα του σε επιτροπή της βουλής, επειδή δεν πληρώνεται.

It's Viral
10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Από τη μερίά του έχει δίκιο. ΟΜως είναι απαράδεκτο να κόβονται οι συντάξεις και από την άλλη να πληρώνουμε για επιτροπές Φιλίας και άλλα τέτοια φούμαρα. Που έχουν λυσσάξει στα ταξίδια...