Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο

Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
10

Στον ΟΑΣΑ, προσελήφθη μουσική επιμελήτρια, προκείμενου να επιμεληθεί την κλασική και έντεχνη μουσική που θα ακούγεται σύντομα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν συνδικαλιστές στο δελτίο του ALPHA.

Η ειδική συνεργάτιδα θα αμείβεται με 3900 ευρώ το τρίμηνο - δηλαδή 1300 ευρώ το μήνα. Ωστόσο οι συνδικαλιστές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επιμελήτρια είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοτική Σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνουν πως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Το κανάλι σημειώνει στο ρεπορτάζ του πως έχει επικοινωνήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ και αναμένει σχόλιο.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Απολογούνται δύο αστυνομικοί - Στο εδώλιο και ο σκοπός

Οι γονείς της Κυριακής Γρίβα σχολίασαν την εξέλιξη της υπόθεσης - Οι αστυνομικοί αντιμέτωποι με το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης από υπόχρεο πρόσωπο διά παραλείψεως
LIFO NEWSROOM