Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο

Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
10

Στον ΟΑΣΑ, προσελήφθη μουσική επιμελήτρια, προκείμενου να επιμεληθεί την κλασική και έντεχνη μουσική που θα ακούγεται σύντομα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν συνδικαλιστές στο δελτίο του ALPHA.

Η ειδική συνεργάτιδα θα αμείβεται με 3900 ευρώ το τρίμηνο - δηλαδή 1300 ευρώ το μήνα. Ωστόσο οι συνδικαλιστές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επιμελήτρια είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοτική Σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνουν πως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Το κανάλι σημειώνει στο ρεπορτάζ του πως έχει επικοινωνήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ και αναμένει σχόλιο.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΙΒΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της ΕΛΑΣ που της είπε «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

«Έπραξα το καθήκον μου. Δεν βρισκόμουν στο σημείο για να έχω πλήρη γνώση», υποστήριξε ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης που είχε μιλήσει με την Κυριακή Γρίβα
LIFO NEWSROOM
Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Ελλάδα / Επιχείρηση «JAD Mobile 8»: 231 κλεμμένα και πλαστογραφημένα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 11 ημέρες

Στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά 462 κλεμμένα ή πλαστογραφημένα οχήματα, αριθμός αυξημένος κατά 232 σε σχέση με την περσινή χρονιά
LIFO NEWSROOM