Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο

Ο ΟΑΣΑ προσέλαβε μουσική επιμελήτρια με αμοιβή 3900 ευρώ για ένα τρίμηνο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
10

Στον ΟΑΣΑ, προσελήφθη μουσική επιμελήτρια, προκείμενου να επιμεληθεί την κλασική και έντεχνη μουσική που θα ακούγεται σύντομα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν συνδικαλιστές στο δελτίο του ALPHA.

Η ειδική συνεργάτιδα θα αμείβεται με 3900 ευρώ το τρίμηνο - δηλαδή 1300 ευρώ το μήνα. Ωστόσο οι συνδικαλιστές αναφέρουν πως η συγκεκριμένη επιμελήτρια είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημοτική Σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνουν πως τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Το κανάλι σημειώνει στο ρεπορτάζ του πως έχει επικοινωνήσει με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ και αναμένει σχόλιο.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΜΥ ΔΥΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ελλάδα / Έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ - Έρχονται δύο διαδοχικές διαταραχές

Η πρώτη αναμένεται από νωρίς σήμερα το βράδυ έως και τις πρωινές ώρες αύριο, και η δεύτερη από αργά αύριο το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/2)
THE LIFO TEAM