Το opening του Lohan club στην Αθήνα - Η Λίντσεϊ διασκεδάζει και ετοιμάζει νέες μπίζνες

Το opening του Lohan club στην Αθήνα - Η Λίντσεϊ διασκεδάζει και ετοιμάζει νέες μπίζνες Facebook Twitter
8
Το opening του Lohan club στην Αθήνα - Η Λίντσεϊ διασκεδάζει και ετοιμάζει νέες μπίζνες Facebook Twitter

Το «Lohan Nightclub» άνοιξε τελικά χθες  τις πύλες του στην Ιερά Οδό και όπως αναμενόταν, η διάσημη συνιδιοκτήτριά του ήταν εκεί.

Η Λίντσεϊ Λόχαν εμφανίστηκε νωρίς το βράδυ στο κλαμπ και πέρασε όλη τη νύχτα διασκεδάζοντας μαζί με παρέα και τον Ντένη Παπαγεωργίου, τον έτερο ιδιοκτήτη του Lohan, τον οποίο οι φήμες θέλουν αν είναι και σύντροφός της. Ωστόσο η ηθοποιός διαψεύδει από χθες συνεχώς πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Χθες το βράδυ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε για ακόμη μια φορά πως είναι απλά ο συνεταίρος της.

Mίλησε επίσης και για τους πρόσφυγες και αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Τουρκία ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο φιλόξενοι ήταν οι Έλληνες στην υποδοχή Σύρων προσφύγων.

Το Lohan ήταν γεμάτο κόσμο και κάποια στιγμή η ηθοποιός ανέβηκε στα decks για να παίξει και η ίδια μουσική και να καλωσορίσει από το μικρόφωνο τους Αθηναίους.

Σύμφωνα πάντως με το ΤΜΖ το Lohan στην Αθηνά είναι μόνο η αρχή καθώς η ηθοποιός και ο νέος της συνεργάτης σκοπεύουν να ανοίξουν κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ενώ στα σχέδια τους είναι και αλυσίδα spa.

#LOHAN #GHOSTBUSTERSTYLE #MINTANINE I would love to host one night with @kyliejenner

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Thank you

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

#welcome to @lohannightclub! #happeningnow #lohan #nightclub

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης LOHAN Nightclub (@lohannightclub) στις

#lohan #openingparty #viponly

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alex Kara (@alex_karadi) στις

What an amazing night!!! Thank you very much!!! #lohannightclub #lohan #lindsaylohan #athens #clubbing #revival #ieraodos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Chatzipetros (@nchatzipetros) στις

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πομπηία: Βρέθηκαν 38 νομίσματα και 24 φυλαχτά σε αρχαίο ντουλάπι που καταστράφηκε από τον Βεζούβιο

Πολιτισμός / Πομπηία: Βρέθηκαν 38 νομίσματα και 24 φυλαχτά σε αρχαίο ντουλάπι που καταστράφηκε από τον Βεζούβιο

Ένα ξύλινο ντουλάπι, που έμεινε κλειστό μετά την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ., έκρυβε αντικείμενα καλλωπισμού, χρήματα και μικροσκοπικά φυλαχτά που ίσως κάποιος φύλαγε από την παιδική του ηλικία.
THE LIFO TEAM
Οι θρυλικές φωτογραφίες του Σλιμ Άαρονς εμπνέουν μια νέα συλλογή μόδας

Πολιτισμός / Οι θρυλικές φωτογραφίες του Σλιμ Άαρονς εμπνέουν μια νέα συλλογή μόδας

Η Μέρι Άαρονς συνεργάζεται με τη Frances Valentine για μια συλλογή μόδας εμπνευσμένη από το αρχείο του πατέρα της, με εικόνες από το Παλμ Σπρινγκς, τις Βερμούδες και την οικογενειακή τους ζωή.
THE LIFO TEAM
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΤΑΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ

Πολιτισμός / Από τη Θήβα στις μεγάλες σκηνές του κόσμου: Η Χάρις Αλεξίου αφηγείται για πρώτη φορά τη ζωή της στην αυτοβιογραφία της

Στο «Απολυτήριο» που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Πατάκη, η σπουδαία ερμηνεύτρια αφηγείται την ιστορία της Χαρούλας πίσω από τη φωνή της Χάρις Αλεξίου
THE LIFO TEAM
Σαλμάν Τουρ: Τα αγόρια που έλειπαν από τους πίνακες των μεγάλων δασκάλων

Πολιτισμός / Σαλμάν Τουρ: Τα αγόρια που έλειπαν από τους πίνακες των μεγάλων δασκάλων

Η πρώτη ατομική έκθεση του Πακιστανοαμερικανού ζωγράφου στην Ευρώπη παρουσιάζεται στην Courtauld Gallery του Λονδίνου. Οι πίνακές του φέρνουν τη σύγχρονη queer ζωή δίπλα στον Μανέ και στους μεγάλους δασκάλους της ζωγραφικής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
«Αν δεν παίξω σήμερα, δεν θα ζήσω ως αύριο»: Οι νεαροί ακροβάτες της Γάζας

Πολιτισμός / Παρκούρ στα ερείπια της Γάζας

Στα κατεστραμμένα κτίρια της Γάζας, το παρκούρ παραμένει μια πράξη ελευθερίας. Οι φωτογραφίες του Παλαιστίνιου Άχμεντ Χουσεΐν Γιούνις καταγράφουν μια ολόκληρη γενιά που διεκδικεί το δικαίωμα να κινείται, να παίζει και να ονειρεύεται.
THE LIFO TEAM
Οι τρεις πίνακες του Πάολο Ουτσέλο για τη «Μάχη του Σαν Ρομάνο» θα επανενωθούν στη Φλωρεντία

Πολιτισμός / Φλωρεντία: Τρεις πίνακες του Πάολο Ουτσέλο επανενώνονται για πρώτη φορά μετά τον διασκορπισμό τους

Τα αριστουργήματα της «Μάχης του Σαν Ρομάνο», που βρίσκονται σε τρία διαφορετικά ευρωπαϊκά μουσεία, θα παρουσιαστούν στην έκθεση «Magnifico 1492» για τον Λορέντσο των Μεδίκων.
THE LIFO TEAM
Ένας πίνακας του 1956 εμφανίζεται σε δημοφιλή αμερικανική σειρά – Η ιστορία του συνδέεται με το Ολοκαύτωμα

Πολιτισμός / Ένας πίνακας του 1956 εμφανίζεται σε δημοφιλή αμερικανική σειρά – Η ιστορία του συνδέεται με το Ολοκαύτωμα

Το «The Earth Bears Witness» της Άννας Βαλίνσκα επιλέχθηκε για το σκηνικό της σειράς «Best Medicine», χωρίς η ομάδα παραγωγής να γνωρίζει, σύμφωνα με την οικογένεια της ζωγράφου, το πραγματικό του περιεχόμενο.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντελ Νάγια των Massive Attack κυκλοφόρησε μουσική για ντοκιμαντέρ με γιατρούς στη Γάζα

Πολιτισμός / Ο Ρόμπερτ Ντελ Νάγια των Massive Attack κυκλοφόρησε μουσική για ντοκιμαντέρ με γιατρούς στη Γάζα

Το «Life Support» ακολουθεί γιατρούς που εργάστηκαν στη Γάζα τα τελευταία δύο χρόνια. Στο soundtrack συμμετέχουν οι Kneecap και ο Paul Weller, ενώ τα κέρδη από το βινύλιο θα διατεθούν σε Παλαιστίνιους υγειονομικούς.
THE LIFO TEAM