Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
1
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε φορώντας τα απολύτως απαραίτητα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ για λογαριασμό του τεύχους Νοεμβρίου του Harper's Bazaar και παρόλο που το περιβάλλον είναι λίγο ανορθόδοξο, το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται άψογα στην κλασική αισθητική του γνωστού περιοδικού.

Συναλλάσσοντας μπικίνι, ολόσωμα μαγιό και δαντελωτά εσώρουχα με σακάκια, δερμάτινα τζάκετ αλλά κι ένα σέξι βραδινό φόρεμα -όλα μαύρα- η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πόζαρε στους διαδρόμους, το ταμείο και τα ψυγεία ενός σούπερ μάρκετ πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα.

Η Πάλτροου φωτογραφήθηκε και μόνη της και με άλλους, όπως στο ενσταντανέ στο ταμείο, που πίσω της υπάρχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να την κοιτάζουν απορημένοι ενώ η ίδια ξεφυλλίζει ένα περιοδικό καθισμένη πάνω στον ιμάντα που περνούν τα πράγματα. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνεται να περπατά τον διάδρομο με τα ψυγεία ενώ δίπλα της στέκεται μια καθαρίστρια με άκρως εντυπωσιασμένο βλέμμα. Με τη φράση "Τι είναι σέξι τώρα" στη λεζάντα του εξωφύλλου, η ηθοποιός φορώντας μια δαντελένια μαύρη μάσκα και σκουλαρίκια Bulgari αξίας 73.400 δολαρίων χαμογελά φιλήδονα στον φακό, αποδεικνύοντας το πόσο λαμπερή εξακολουθεί να παραμένει στα 44 χρόνια της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φορά στη φωτογράφηση και αρκετά ρούχα της Goop, της εταιρίας της. "Τα ίδια τα ρούχα δεν προορίζονται να είναι προκλητικά- βασικά αποτελούν επανεκδόσεις κλασικών κομματιών. Η πρόκληση του πράγματος έγκειται στο ότι θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που σερβίρεται η μόδα στον καταναλωτή" εξηγεί στη συνέντευξή της.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την φωτογράφηση αρκετά προκλητική, ειδικά για τα δεδομένα της Γκουίνεθ Πάλτροου που δεν συνηθίζει τέτοιες εμφανίσεις. Ωστόσο, όπως ομολογεί η ίδια στη συνέντευξή της, όσον αφορά στο πόσο τολμηρή είναι, η κόρη της Apple την έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. "Η κόρη μου είναι πάρα πολύ θαρραλέα. Πάντα ακολουθώ το παράδειγμά της. Για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται ποτέ να την ενθαρρύνω να πάρει ρίσκα. Της αρέσει να πιέζει τον εαυτό της. Θέλει να βλέπει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να το βλέπεις αυτό σε μια νεαρή γυναίκα" λέει. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ για το Harper's Bazaar Facebook Twitter
Φωτο: Alexi Lubomirski
Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM