Ο Γιώργος Μαυρίδης μάζεψε 7.295 ευρώ για παιδιά με ασθένειες κάνοντας τατουάζ επί 14 ώρες

Ο Γιώργος Μαυρίδης μάζεψε 7.295 ευρώ για παιδιά με ασθένειες κάνοντας τατουάζ επί 14 ώρες Facebook Twitter
12

Με 14 ώρες προσωπικής δουλειάς και πολλά τατουάζ με σχέδιο μια χαμογελαστή φατσούλα (που σχεδίασε ο ίδιος), ο Γιώργος Μαυρίδης πέτυχε να συγκεντρώσει το ποσό των 7.295 ευρώ που θα διατεθεί εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μάζεψε 7.295 ευρώ για παιδιά με ασθένειες κάνοντας τατουάζ επί 14 ώρες Facebook Twitter
Κόσμος έξω από το Τattooligans χθες (Φωτό. thestival.gr)

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist είχε απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για χθες, ζητώντας από όσους ήθελαν να ''χτυπήσουν'' τη συγκεκριμένη φατσούλα  να προσέλθουν στο στούντιο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. Τελικά ήταν πολλοί αυτοί που θέλησαν στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ να φύγουν με ένα τατουάζ και έχοντας συνεισφέρει στη φιλανθρωπική του πρωτοβουλία.

Το μήνυμα που ακολουθεί είναι από τους γονείς και τα παιδιά που σήμερα ευχαριστούν τον Γιώργο Μαυρίδη για την πρωτοβουλία του:


"Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη. Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου.
Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.
Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Και κυρίως τον Γιώργο μας".

Πολιτισμός
12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Πολιτισμός / Η Καπναποθήκη «Μπασιούδη» μετατρέπεται στο Διαχρονικό Μουσείο Ξάνθης

Στόχος είναι η δημιουργία ενός μουσείου που θα παρουσιάζει την ιστορική διαδρομή της Ξάνθης από την προϊστορία έως τους νεότερους χρόνους, αξιοποιώντας παράλληλα ένα σημαντικό δείγμα της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της πόλης
THE LIFO TEAM
Ο Ρέμπραντ στην πλάτη ενός 28χρονου: Το μουσείο του στο Άμστερνταμ γίνεται στούντιο τατουάζ

Πολιτισμός / Ο Ρέμπραντ στην πλάτη ενός 28χρονου: Το μουσείο του στο Άμστερνταμ γίνεται στούντιο τατουάζ

Ένας 28χρονος Ολλανδός θα αποκτήσει στην πλάτη του ολόκληρη την «Αποκαθήλωση» του Ρέμπραντ. Το ιστορικό σπίτι του ζωγράφου φιλοξενεί ένα πρωτότυπο εργαστήριο τατουάζ έως τις 7 Νοεμβρίου.
THE LIFO TEAM
«Ήταν ένας νέος τρόπος ν’ αγαπάς»: Ο Λουί Αραγκόν και ο κόσμος του Αλέκου Φασιανού

Πολιτισμός / «Ήταν ένας νέος τρόπος ν’ αγαπάς»: Ο Λουί Αραγκόν και ο κόσμος του Αλέκου Φασιανού

Τι αναγνώρισε ο μεγάλος Γάλλος ποιητής στους εραστές, στους ποδηλάτες και στους μυθικούς ήρωες του Φασιανού; Μια νέα παρισινή έκθεση αφηγείται τη φιλία τους μέσα από ζωγραφικά έργα, σπάνιες εκδόσεις και προσωπικά ντοκουμέντα.
THE LIFO TEAM
Μοχσέν Ραστανί: Ένα λευκό πανί, τα πρόσωπα του Ιράν και η μνήμη που δεν σβήνει

Πολιτισμός / Μοχσέν Ραστανί RIP: Ένα λευκό πανί, τα πρόσωπα του Ιράν και η μνήμη που δεν σβήνει

Ο σπουδαίος Ιρανός φωτογράφος, που πέθανε στις 25 Οκτωβρίου, άρχισε να φωτογραφίζει μέσα στον πόλεμο και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στους απλούς ανθρώπους της χώρας του. Τα ασπρόμαυρα οικογενειακά πορτρέτα του συνθέτουν ένα από τα πιο συγκινητικά αρχεία της σύγχρονης ιρανικής φωτογραφίας.
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Μαρτίνα Αρόγιο, η σπουδαία σοπράνο που έσπασε τα φυλετικά εμπόδια στην όπερα

Πολιτισμός / Πέθανε η Μαρτίνα Αρόγιο, η σπουδαία σοπράνο που έσπασε τα φυλετικά εμπόδια στην όπερα

Από έναν μικρό, αθέατο ρόλο στη Νέα Υόρκη έως τη διεθνή αναγνώριση, η Αμερικανίδα σοπράνο διέγραψε μια σπουδαία διαδρομή σε μια εποχή βαθιών φυλετικών διακρίσεων.
THE LIFO TEAM
Το μυστικό του Κυπέλλου του Λυκούργου: Επιστήμονες αναπαρήγαγαν ένα θαύμα της ρωμαϊκής υαλουργίας

Πολιτισμός / Το μυστικό του Κυπέλλου του Λυκούργου: Επιστήμονες αναπαρήγαγαν ένα θαύμα της ρωμαϊκής υαλουργίας

Το Κύπελλο του Λυκούργου γίνεται από πράσινο κατακόκκινο ανάλογα με το φως. Ερευνητές κατάφεραν να αναδημιουργήσουν με εξαιρετική ακρίβεια τις αποχρώσεις του.
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ

Πολιτισμός / Δημήτρης Τσατσούλης: Πέθανε ο κριτικός θεάτρου και καθηγητής Πανεπιστημίου

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Δημήτρη Τσατσούλη, ενός ακάματου και σημαντικού θεατρανθρώπου» ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στη συλλυπητήρια δήλωσή της
THE LIFO TEAM
Σάλι Ρούνεϊ: Δύο βραβευμένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων δωρίζουν τα δικαιώματά τους για να τη στηρίξουν

Πολιτισμός / Σάλι Ρούνεϊ: Δύο βραβευμένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων δωρίζουν τα δικαιώματά τους για να τη στηρίξουν

Ο Κρις Χότον και η Νίκολα Ντέιβις προσφέρουν μέρος των συγγραφικών τους εσόδων στην Ιρλανδή δημιουργό, που έχει σταματήσει να διαθέτει νέα αντίτυπα των βιβλίων της στη Βρετανία.
THE LIFO TEAM