Άφαντη η Καρντάσιαν, αλλά ένα κλεμμένο κόσμημά της βρέθηκε πεταμένο σε δρόμο στο Παρίσι

Άφαντη η Καρντάσιαν, αλλά ένα κλεμμένο κόσμημά της βρέθηκε πεταμένο σε δρόμο στο Παρίσι Facebook Twitter
4
Άφαντη η Καρντάσιαν, αλλά ένα κλεμμένο κόσμημά της βρέθηκε πεταμένο σε δρόμο στο Παρίσι Facebook Twitter

Η συμμορία των ληστών που κατάφερε να κλέψει κοσμήματα τεράστιας αξίας από την Kim Kardashian υπό την απειλή όπλου στο Παρίσι, είχε και κάποια πολύ απρόσεχτα μέλη, όπως αποδεικνύεται.

Κατά τη διάρκεια της φυγής τους τους, οι ληστές φέρονται να έχουν απολέσει ένα από τα κλοπιμαία το οποίο βρέθηκε και είναι στα χέρια της γαλλικής αστυνομίας. Πρόκειται για έναν σταυρό από πλατίνα και διαμάντια ο οποίος είναι φιλοτεχνημένος από τον οίκο Jacob and Co και έχει αξία 33.180 δολάρια.

Παραδόξως, ο σταυρός βρέθηκε σε πεζοδρόμιο την επόμενη μέρα και παραδόθηκε από τον άγνωστό στις αρχές. Σύμφωνα δε με το ΤΜΖ, ο περαστικός τον βρήκε πολύ κοντά στο πολυτελές σπίτι όπου σημειώθηκε η κλοπή.

Το κόσμημα ελέγχεται από τις αρχές για ίχνη DNA που ίσως οδηγήσουν στους δράστες. Το TMZ αναφέρει ότι η Kardashian φορούσε τον σταυρό δύο μέρες πριν την κλοπή και είναι μάλλον αυτός που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία...

Άφαντη η Καρντάσιαν, αλλά ένα κλεμμένο κόσμημά της βρέθηκε πεταμένο σε δρόμο στο Παρίσι Facebook Twitter

Η Kardashian εξακολουθεί να απέχει από τη δημοσιότητα και δεν έχει μιλήσει καθόλου εδώ και μια εβδομάδα για το συμβάν. Τα social media της έχουν σιγήσει και δεν έχει δώσει το "παρών" σε κανένα κοσμικό event.

Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως η προσωπική της ασφάλεια έχει αυξηθεί δραματικά και ενισχύθηκε από άντρες που είχαν εργαστεί στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πάνοπλους boduguards. Τα ταμπλόιντς πάντως έχουν στείλει τους δημοσιογράφους στην Καλιφόρνια όπου η Kim αναρρώνει από την επίθεση στο σπίτι της και περιμένουν την επόμενη κίνηση. 

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ