Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου

Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

 «Είμαι κομμουνιστής από τα δεκαπέντε μου» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ, τονίζοντας μάλιστα ότι παραμένει στο ίδιο μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία. Ο υπουργός σημείωσε δε ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».

Ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν  μειώσεις στις συντάξεις, σημειώνοντας όμως ότι οι μειώσεις αυτές δεν ήταν «τυφλές» αλλά στο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων, έτσι ώστε το μέλλον του ασφαλιστικού να είναι βιώσιμο.

Υποστήριξε επίσης ότι ο φάκελος του ασφαλιστικού παρά τις πιέσεις δεν θα ξανανοίξει ενώ για τα εργασιακά σχολίασε ότι  «δεν συζητάμε αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πώς θα γίνεται αυτό», σημειώνοντας παράλληλα πως οι χώρα χρειάζεται προσλήψεις και όχι απολύσεις. «Πρόκειται για ιδεοληψία του ΔΝΤ, θα περιμένουμε τι θα πει το ευρωπαϊκό δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι κομμουνιστής από την ηλικία των δεκαπέντε ετών, ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM