Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου

Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
5

 «Είμαι κομμουνιστής από τα δεκαπέντε μου» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΙ, τονίζοντας μάλιστα ότι παραμένει στο ίδιο μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία. Ο υπουργός σημείωσε δε ότι «όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις».

Ο κ. Κατρούγκαλος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν  μειώσεις στις συντάξεις, σημειώνοντας όμως ότι οι μειώσεις αυτές δεν ήταν «τυφλές» αλλά στο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων, έτσι ώστε το μέλλον του ασφαλιστικού να είναι βιώσιμο.

Υποστήριξε επίσης ότι ο φάκελος του ασφαλιστικού παρά τις πιέσεις δεν θα ξανανοίξει ενώ για τα εργασιακά σχολίασε ότι  «δεν συζητάμε αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πώς θα γίνεται αυτό», σημειώνοντας παράλληλα πως οι χώρα χρειάζεται προσλήψεις και όχι απολύσεις. «Πρόκειται για ιδεοληψία του ΔΝΤ, θα περιμένουμε τι θα πει το ευρωπαϊκό δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι κομμουνιστής από την ηλικία των δεκαπέντε ετών, ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος και υπερασπίζεται αυτή την ιδεολογία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Πολιτική / Ζαχαράκη: Δεν είμαστε εδώ για να λογοκρίνουμε βιβλία - Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες

Η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μίλησε σχετικά με τα νέα σχολικά βιβλία και την απεικόνιση οικογενειών με γονείς του ιδίου φύλου, ξεκαθαρίζοντας πως ο ρόλος του Υπουργείου δεν είναι να ασκεί λογοκρισία.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Σαμαράς έβγαλε τρομερή χολή, η οποία θα κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στην κυβέρνηση και το ενδεχόμενο σχηματισμού από τον ίδιο ενός νέου κόμματος
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ

Πολιτική / Η συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: «Εφικτή η αυτοδυναμία» - Τα βασικά μηνύματα για εκλογές, οικονομία, αντιπολίτευση

Με τη συνέντευξη ολοκληρώθηκε σήμερα η τριήμερη παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
THE LIFO TEAM