ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 20:05

?

ποιοι ειναι οι καλυτεροι τροποι να την σπασεις στον/στην πρωην συντροφο σου που σου συμπεριφερθηκε σκαρτα ? πως να δειξεις οτι δεν σε νοιαζει πια,να τον/την πεισεις οτι τον/την διεγραψες μια για παντα απο την ζωη σου και να τον/την κανεις να μετανιωσει που δεν εκτιμησε ?
6
 
 
 
 
σχόλια
Εμφανιζεσαι δηθεν τυχαια μπροστα του με τον ..επομενο,η που φυσικα θα ειναι "κουκλοι" .. κλασικο κολπο που παντα πιανει!αν ο επομενος -νη ειναι και ματσωμενοι, και πιο ψηλοί και με πιο πολλα μαλλιά απο τπν λεγαμενο ακομα καλυτερα!
να ξέρεις πως αν ισχύουν αυτά . τότε τα νιώθει και τα σκέφτεται ήδη, χωρίς να κάνεις τίποτα εσύ.εάν είναι φυσιολογικός άνθρωπος βέβαια. αν είναι γαϊδούρι , τότε θα σου πω, πως δεν "σπάνε " με τίποτα αυτοί.
Να κάνεις πράξη τα λόγια σου. Να τον/την ξεπεράσεις!Στα αλήθεια όμως.,όχι να το προσποιείσαι. Να προχωρήσεις στη ζωή σου χωρίς να σε ενδιαφέρει πώς θα του /της την σπάσεις. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου για κάτι τέτοιο, αλλά, σε ανθρώπους που φέρονται σκάρτα, ο,τι άλλο και να κάνεις, αποτέλεσμα δεν θα δεις.