ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ντ. Αργυρόπουλος: Ο άνθρωπος που παραγγέλνει σφαίρες για το κεφάλι του Γ. Στουρνάρα

Ντ. Αργυρόπουλος: Ο άνθρωπος που παραγγέλνει σφαίρες για το κεφάλι του Γ. Στουρνάρα Facebook Twitter
3

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, o αποτυχών πολιτευτής των Αν.Ελ., Ντίμης Αργυρόπουλος, παρότρυνε ΕΜΜΕΣΩΣ (μέσω πρόβλεψης...) τους επίδοξους τρομοκράτες να φυτέψουν μία σφαίρα στο κεφάλι του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουράρα.

Οι αντιδράσεις των κομματικών επιτελείων ήταν άμεσες ενώ πολλοί ζήτησαν από τον Πάνο Καμμένο, να καταδικάσει τις απερίσκεπτες δηλώσεις.

Ύστερα από την εκρηκτική δήλωσή του, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απολογήθηκε: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».

Ντ. Αργυρόπουλος: Ο άνθρωπος που παραγγέλνει σφαίρες για το κεφάλι του Γ. Στουρνάρα Facebook Twitter

Ο Ντίμης Αργυρόπουλος γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας.Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976. Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις περασμένες βουλευτικές εκλογές.

It's Viral
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο προσπαθείτε να κατευθύνετε τον κόσμο; Διάβασα το σχόλιο, από μια ανάρτησή σας χτες, και πάλι μια ίδια επικεφαλίδα έφερε. Εκτίμηση έκανε ο άνθρώπος. Έτσι όπως το πάνε (οι κυβερνώντες) θα την φάνε την σφαίρα. Αυτό είπε. Σε ποιο σύμπαν αυτό ερμηνεύεται "Στα όπλα αδέρφια, φάτε τους"; Αλλά μάλλον θέλουμε hits στην LiFO ε; Απογοήτευση, και δεν προκύπτει από κομματικές ιδεολογίες για να σας προλάβω, αλλά από το ότι σας διαβάζω καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια, και εδώ και λίγο καιρό ψιλοκιτρινίζετε. Και κάντε κάτι και για τα reposts στα κοινωνικά δίκτυα. Τα ίδια άρθρα 3-4 φορές repost στο fb; Γιατί; Καταντάει spam από ένα σημείο και μετά.