Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου»

Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου» Facebook Twitter
94

Πολύ υπερήφανη για το γιό της που συνελήφθη για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, δηλώνει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ.

"Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μια παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματος μου" είπε στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι "τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά την συμπλοκή".

Όπως σημείωσε η κ. Νάσιουτζικ, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο, όλα ξεκίνησαν για τον γιο της μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μια δολοφονία που, όπως είπε, τον επηρέασε πολύ.

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Ελλάδα / Τι δείχνει νέα έρευνα για την Ελλάδα: οι άνδρες εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικοί από τις γυναίκες απέναντι στην ομοφυλοφιλία

Οι νόμοι μπορεί να αλλάζουν, αλλά οι κοινωνικές στάσεις όχι πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Μια νέα έρευνα του Pew Research Center δείχνει ότι στην Ελλάδα το 40% των ανδρών θεωρεί την ομοφυλοφιλία ηθικά απαράδεκτη, έναντι 20% των γυναικών.
THE LIFO TEAM
ΕΟΔΥ ΝΕΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ελλάδα / ΕΟΔΥ: Ορίστηκε νέο Επιστημονικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Χρήστο Χατζηχριστοδούλου, και μια υπάλληλο του Οργανισμού, φαίνεται ότι βρίσκεται πίσω από την παραίτηση του Συμβουλίου
THE LIFO TEAM