ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

O εκνευρισμός του Πρωθυπουργού όταν ερωτάται για τα κανάλια από εργαζόμενη σε ΜΜΕ που δεν πήρε άδεια

O εκνευρισμός του Πρωθυπουργού όταν ερωτάται για τα κανάλια από εργαζόμενη σε ΜΜΕ που δεν πήρε άδεια Facebook Twitter
20

Έντονος διαφάνηκε ο εκνευρισμός του Πρωθυπουργού, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του Alpha για τις θέσεις εργασίας των καναλιών που δεν έλαβαν άδεια και σύμφωνα με την κυβέρνηση, πρόκειται να κλείσουν.

Η ερώτηση έγινε από την κ. Τσικρίκα του Alpha και ο κ. Τσίπρας , εμφανώς εκνευρισμένος ζήτησε από την δημοσιογράφο να μην τη διακόπτει, όταν εκείνη επιχείρησε να θέσει νέο ερώτημα επί των απαντήσεων του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην απάντηση του στα κανάλια, λέγοντας χαρακτηριστικά «το τσάμπα πέθανε, ο αέρας τελείωσε, δεν μπορεί κανείς να πληρώνει με αέρα», ενώ εμμέσως ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά κανάλια δεν επέδειξαν την ίδια ευαισθησία σε ό,τι αφορά στις θέσεις εργασίας όταν έκλεινε η ΕΡΤ, ούτε όταν απολύονταν οι μισοί από τους 2.000 εργαζόμενους στα ιδιωτικά κανάλια.

Κατηγόρησε επίσης τα κανάλια ότι δεν έδειχναν την ίδια ευαισθησία για τους εργαζόμενους εκείνη την εποχή, ούτε όταν  απολύονταν αυτά τα χρόνια εργαζόμενοι λόγω του μνημονίου.

Παρότι η κυβέρνηση παρενέβη στη λειτουργία των καναλιών, μειώνοντας τον αριθμό τους προκειμένου να εισπράξει χρήματα και οδηγώντας εργαζόμενους στην ανεργία, ο Πρωθυπουργός της αριστερής κυβέρνησης ανέφερε μάλιστα ότι «η αγορά έχει την ιδιότητα να αυτορρυθμίζεται».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει τις θέσεις εργασίας με επιδότηση για προσλήψεις στα νέα σχήματα και με κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών.

20

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM
ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΦΑΡΣΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πολιτική / Θάνος Ντόκος: Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του πρωθυπουργού

«Κατανοούμε τις ανάγκες του πολέμου, αλλά δεν θέλουμε να διεξάγεται στο έδαφός μας. Έχουμε εκλογές που πλησιάζουν, επομένως η αντίδραση της Αθήνας θα είναι πολύ ισχυρή» φέρεται να απάντησε ο Θάνος Ντόκος
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τσίπρα και Καρυστιανού: Εμφανίστηκαν δύο νέα κόμματα και η ΝΔ τσιμπά στις δημοσκοπήσεις

Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για πολιτική αλλαγή και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που διαφημίζουν ως υπεραπόδοση της οικονομίας, είναι υπεραπόδοση της ακρίβειας»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM