Ο Τσίπρας στο μετρό - Θα μπει σε βαγονάκι για να συναντήσει τον μετροπόντικα

Ο Τσίπρας στο μετρό - Θα μπει σε βαγονάκι για να συναντήσει τον μετροπόντικα Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

Τον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται, αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 Ο πρωθυπουργός έφτασε στον χώρο στις 9:40 και τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της "Αττικό Μετρό", Γιάννης Μυλόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του κόμματος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αλέξανδρας Τριανταφυλλίδης.

 Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, "ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για την πορεία του έργου και με ειδικό βαγονάκι θα προχωρήσει σε βάθος 650 μέτρων για να συναντήσει τον μετροπόντικα και να δει πώς δουλεύει".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM