Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονά του στο κέντρο της Αθήνας

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονά του στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
16

Το περιστατικό βίας με έναν 33χρονο νεκρό σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα. Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και σκότωσε τον γείτονά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί έντονος καβγάς εξαιτίας της δυνατής μουσικής που ακουγόταν από το διαμέρισμα του θύματος που είναι ομογενής από το Καζακστάν.

Ο αστυνομικός συνελήφθη ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και υπήρξε χειροδικία. Ο αστυνομικός φέρεται να δηλώνει πως το όπλο εκπυρσοκρότησε. Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση και περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο δράστης πυροβόλησε, αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ελλάδα / Αγωνία για 43χρονο αγνοούμενο στο Κερατσίνι - Εξαφανίστηκε μετά την αναχώρησή του για την εργασία του

Ο Σπύρος Σέββος είχε ενημερώσει τη σύζυγό του ότι θα πήγαινε στη δουλειά του για να τους πει πως θα χρειαστεί να απουσιάσει για μερικές ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας
LIFO NEWSROOM