Η Κλίντον κατηγορεί τον Τραμπ ότι έχει εμμονή με δικτάτορες, "όπως ο Πούτιν"

Η Κλίντον κατηγορεί τον Τραμπ ότι έχει εμμονή με δικτάτορες, "όπως ο Πούτιν" Facebook Twitter
1

Η Χίλαρι Κλίντον, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δήλωσε πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την απειλή η Ρωσία να αποπειραθεί να αναμιχθεί στις εκλογές στη χώρα της, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει εμμονή με δικτάτορες, συμπεριλαμβανομένου, όπως είπε η ίδια, του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

 

Σε δηλώσεις της επί του αεροσκάφους με το οποίο ταξιδεύει για την προεκλογική της εκστρατεία, η Κλίντον επέμεινε στο ότι ο Τραμπ εκδηλώνει μια παράλογη έλξη προς δικτάτορες.

 

Ακόμη, είπε πως ανησυχεί για τις πληροφορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αξιόπιστες, ότι η Ρωσία μπορεί να προσπαθήσει να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ. Κάλεσε τόσο το Δημοκρατικό κόμμα, όσο και το Ρεπουμπλικανικό να αντιμετωπίσουν επίσης με σοβαρότητα την απειλή αυτή.

 

Εξάλλου, διαβεβαίωσε ότι αντιλαμβανόταν τη διαβάθμιση απορρήτου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και δεν γνωρίζει τίποτε για τις πληροφορίες πως το προσωπικό της διέγραψε ή λογόκρινε μηνύματα.

 

Παράλληλα, η Κλίντον είπε πως συνεχίζει να τάσσεται υπέρ της επιβολής μιας ζώνης απαγόρευσης των πτήσεων στη Συρία, έκρινε πως το κλείσιμο της αμερικανικής φυλακής στον Κόλπο Γκουαντάναμο πρέπει να παραμείνει στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης, και τόνισε πως όσα λέγονται για το Ίδρυμα Κλίντον δεν έχουν καμιά βάση στην πραγματικότητα.

 

Ακόμη, η υποψήφια είπε ότι δεν την ανησυχούν οι «θεωρίες συνωμοσίας», κατά την έκφραση που χρησιμοποίησε, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χωριό Σεργκέλε στην καρδιά του Ιρακινού Κουρδιστάν αντιμέτωπο με τους Τούρκους στρατιώτες

Διεθνή / Το χωριό Σεργκέλε στην καρδιά του Ιρακινού Κουρδιστάν αντιμέτωπο με τους Τούρκους στρατιώτες

Eπέκταση των τουρκικών στρατιωτικών βάσεων στο Ιρακινό Κουρδιστάν και οι συνέπειες - Η ζώνη απαγόρευσης, οι αεροπορικές επιθέσεις και οι ανθρώπινες τραγωδίες
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ «προστάτης» των Δρούζων: Επίθεση εναντίον ανταρτών που ετοίμαζαν χτύπημα

Διεθνή / Το Ισραήλ «προστάτης» των Δρούζων στη Συρία: Επίθεση εναντίον ανταρτών που ετοίμαζαν χτύπημα

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή σε ομάδα που ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε κοινότητα Δρούζων κοντά στη Δαμασκό, μετά από αιματηρές συγκρούσεις στη νότια Συρία
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Διεθνή / Ουκρανία: Θα υπογράψουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά στις επόμενες 24 ώρες

Ο Ουκρανός Πρωθυπουργός, Ντένις Σμίχαλ, σχολιάζει την αναθεωρημένη συμφωνία για τα ορυκτά με τις ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δημιουργία κοινού επενδυτικού ταμείου και την ενίσχυση της αμερικανικής υποστήριξης για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Διεθνή / Η κοκαΐνη πολιορκεί την Ευρώπη: Πώς το λιμάνι του Αμβούργου έγινε κέντρο διαφθοράς και διακίνησης

Ραγδαία αύξηση στις κατασχέσεις, διαφθορά σε αστυνομία και δικαιοσύνη, και καρτέλ ναρκωτικών που ελέγχουν το λιμάνι του Αμβούργου. Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέα μορφή οργανωμένου εγκλήματος
LIFO NEWSROOM