Το αφόρητα σέξι Fade και η πρωταγωνίστριά του είναι το πιο hot βίντεο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό

 

Την Κυριακή το βράδυ, όλοι περίμεναν πως ο Kanye West θα έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στα MTV, αλλά όταν ανέβηκε στη σκηνή απλά άρχισε να βγάζει λόγο. Αρχικά όλοι απογοητεύτηκαν. Τελικά σήμερα όλοι μιλάνε γι΄αυτόν - χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει σχεδόν τίποτα.

 

Όταν τελείωσε την ομιλία του χθες, οι οθόνες της αίθουσας άναψαν και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα παρουσιάστηκε το νέο του βίντεο για το τραγούδι Fade. O Κanye δεν υπάρχει ούτε σε ένα πλάνο, αλλά η πρωταγωνίστρια κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να "κλειδώσει" όλη τη δόξα και σήμερα όλοι ψάχνουν να μάθουν ποια είναι η 25χρονη Teyana Taylor.

 

 

Το "Fade," είναι ένα πολύ πιο ωμής σεξουαλικότητας ριμέικ του πάλαι ποτέ δοξασμένου "Flashdance"και αποδεικνύει πως καμιά φορά το αθλητικό σώμα και η λαγνεία είναι αρκετά για να αντικαταστήσουν εφέ και διασημότες. Επίσης το τραγούδι είναι πραγματικά catchy και μάλλον θα κάνει μεγάλη επιτυχία...

 

Το αφόρητα σέξι Fade και η πρωταγωνίστριά του είναι το πιο hot βίντεο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό

 

Ο παρτενέρ της Teyana στη γυμνή σκηνή τους ντους στο φινάλε είναι ο σύζυγός της Iman Shumpert, άσος του μπάσκετ στην ομάδα των  Κλίβελαντ Καβαλίερς.