ΝΔ: Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες για καραντίνα λόγω ελονοσίας σε δήμους

ΝΔ: Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες για καραντίνα λόγω ελονοσίας σε δήμους Facebook Twitter
3

Θέση για το ζήτημα που προέκυψε μετά τις αναφορές του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργου Πατούλη, ότι δώδεκα δήμοι της χώρας έχουν τεθεί σε «καραντίνα» αιμοδοσίας λόγω κρουσμάτων ελονοσίας πήρε η Νέα Δημοκρατία.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει λόγο για ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά που προκαλούν οι πληροφορίες για την κατάσταση καραντίνας 12 δήμων, ενώ εγκαλεί τον υπουργό Υγείας που δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες, ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας. Ήδη υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αιμοδοσία.

Ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει να τοποθετηθεί ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ζητήσει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, εγκαλώντας τον για αδυναμία έγκαιρης πρόληψης, καθώς και για σοβαρές δυσλειτουργίες.

Με όλα αυτά διαμορφώνεται

Και το ερώτημα είναι: Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΨΑΘΑ

Ελλάδα / Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Νέα στοιχεία - Όσα έγιναν το κρίσιμο 15λεπτο πριν το δυστύχημα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ο Βρετανός χειριστής και ο Έλληνας μεταφραστής υποστηρίζουν ότι δεν είχαν οπτική επαφή με το ελικόπτερο με το οποίο τελικά συγκρούστηκαν
THE LIFO TEAM
ΚΡΗΤΗ ΓΛΥΠΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ελλάδα / Κρήτη: Γλύπτρια και μοντέλο του Νταλί η 90χρονη την οποία πήγαν με ξαπλώστρα σε πανηγύρι - Ποια είναι η «Καρίνα των Ανωγειανών»

Πίσω από το viral βίντεο του πανηγυριού βρίσκεται μια γυναίκα με μια ιδιαίτερη διαδρομή στην ευρωπαϊκή τέχνη και μια σχέση δεκαετιών με την Κρήτη
THE LIFO TEAM