7 εκατ. $ παίρνει η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ - Κατέληξαν σε διακανονισμό

7 εκατ. $ παίρνει η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ - Κατέληξαν σε διακανονισμό Facebook Twitter
8

Φινάλε φαίνεται πως γράφεται σήμερα στην πολύκροτη υπόθεση διαζυγίου που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Χολιγουντιανών μίντια. Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για τον φιλικό διακανονισμό του πολύκροτου διαζυγίου τους, με βάση την οποία η 30χρονη ηθοποιός δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και να λάβει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων.


Σύμφωνα με το TMZ, ο Ντεπ δέχτηκε να καταβάλει το ποσό αυτό –στο οποίο περιλαμβάνονται και τα δικηγορικά έξοδα– για να βάλει τέλος στο σίριαλ του χωρισμού τους που πήρε τεράστιες διαστάσεις στα ταμπλόιντς.


Το TMZ μεταδίδει πως ο Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατέθεσαν σήμερα σε δικαστήριο τα έγγραφα με τα οποία εκείνη αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του αλλά και την αίτηση περιοριστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε να του απαγορευτεί να την πλησιάζει.


"Η σχέση μας χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος και καμιά φορά ήταν εκρηκτική, όμως πάντα διακρινόταν από αγάπη" γράφουν και οι δύο σε μια ανακοίνωση που αναμεταδίδει το TMZ. "Καμία από τις δύο πλευρές σε αυτήν την αντιδικία δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους" και οι δυο τους "δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά", αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζει με σαφήνεια αν κάποιος από τους δύο είπε ψέματα.


"Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον" και "θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό", καταλήγει η ανακοίνωση. Είναι ωστόσο άγνωστο σε ποιον οργανισμό σκοπεύει να δώσει τα χρήματα η ηθοποιός.

 

Η Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Ντεπ στις 23 Μαΐου και πέντε ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012, σε μια εποχή που ο Ντεπ ζούσε ακόμη με την Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM