Η ιστορία του χειρότερου μαλάκα στον κόσμο έχει μια σημαντική ανατροπή

Η ιστορία του χειρότερου μαλάκα στον κόσμο έχει μια σημαντική ανατροπή Facebook Twitter
12

Ή πώς και ο πιο εκνευριστικός συμπολίτης μας μπορεί να γίνει καλός, τελικά.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

6 σχόλια
δε με ξετρέλανε...πως μπορεί δηλαδή αυτός που καθημερινά σκέφτεται και φέρεται καφροειδώς, να έχει σκεφτεί (και νά κάνει πράξη) κάτι τόσο μεγαλόψυχο. Μάλλον πλάκα τους έκανε... Μπορεί απλά και να μην το καταλαβαίνω.Ευχαριστώ
Μάλλον έχεις δίκιο, δεν πολυστέκει σεναριακά η ιστορία...Είναι όμως καλοφτιαγμένο, ο Thomas Jane είναι πάντα εξαιρετικός και αν μη τι άλλο, προσπαθεί να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.
Συμφωνώ και επαυξάνω!Μόνο που η μαλακία του μέσου έλληνα είναι τιτανοτεράστια (έκφραση καθιερωμένη από τον Αλέφαντο...)!Αν δεν επρόκειτο για ένα κοινωνικό-διαφημιστικό σποτ (ομολογουμένως πάρα πολύ έξυπνο) και το σκηνοθετούσα εγώ προκειμένου να αναδείξω τη μαλακία που μας δέρνει ως λαός (μη μας ενοχλεί η αλήθεια μας...), στο τέλος, μαζί με τα ζωτικά όργανα, θα μεταδιδόταν στου λήπτες οργάνων και ένα «σεβαστό» ποσοστό της μαλακίας του (ελληνάρα) δωρητή.Ευγενέστατοι, ευαίσθητοι, καλλιεργημένοι λήπτες οι οποίοι μεταλλάχτηκαν, με συμπεριφορές μαλακισμένες που ποτέ πριν τις μεταμοσχεύσεις δεν είχαν παρουσιάσει ούτε στο ελάχιστο...
Με τη διαφορά ότι στην Ελλάδα πλέον είμαστε όλοι δυνάμει δωρητές, αρκεί να μην έχουμε υποβάλει αρνητική δήλωση εμείς εν ζωή ή η οικογένειά μας μετά θάνατον (http://www.eom.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=320&Itemid=168&lang=e )
Ενώ από τη μία νιώθω ικανοποίηση για αυτό το σχόλιο για κάτι που δεν το γνώριζα,από την άλλη η «διπλή ανάγνωση» του μπορεί να μας θεωρεί όλους μαλάκες (τα παραδείγματα πολλά...) που μία ημέρα μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.....μετά θάνατον βεβαίως, βεβάιως...!
Όχι, δεν εννοούσα αυτό αλλά, τώρα που το λέτε, όταν βγαίνω από το βαγόνι του μετρό και πέφτουν πάνω μου οι εισερχόμενοι (κάποιοι μάλιστα διαμαρτυρόμενοι), χωρίς να το θέλω σκέφτομαι "δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκες!".Πιστεύω ότι και αυτός που έφερε τη ρύθμιση που μας κάνει όλους δωρητές εκτός αν εμείς ή οι δικοί μας δηλώσουμε αντίρρηση, το ίδιο ακριβώς θα σκέφτηκε. Ελπίζω να έχει δίκιο.
@Vincent 10.8.2016 | 00:12Αγαπητέ Vincent, το σχόλιο σου ήταν ωραίο. Δεν παρεξήγησα ή παρανόησα. Απλώς με αφορμή αυτό εξέφρασα ένα προσωπικό παράπονο. Ως έλληνας πολίτης αυτής της χώρας νιώθω καθημερινά, από τους στενούς και οικείους κοινωνικούς μου κύκλους, στην εργασία μου, στη γειτονιά μου, ακόμη και στο (ευρύτερο) συγγενικό μου περιβάλλον και όχι μόνο, ότι περιβάλλομαι από μαλάκες. Δείγματα αρκετά αντιπροσωπευτικά για το ποιοί πραγματικά είμαστε στο ευρύτερο σύνολό μας. Δυστυχώς οι εξαιρέσεις ΔΕΝ αποτελούν τον κανόνα.Και όλως περιέργως αυτό που επικρατεί είναι οι αρνητικές και τοξικές συμπεριφορές. Αν έγραφα παραδείγματα θα ήταν πολλά. Οι περισσότεροι τα έχουμε βιώσει και βιώνουμε... Έτσι τις περισσότερες φορές δεν ελπίζω για κάτι θετικότερο, όσο αφορά όόόλους αυτούς του μαλάκες, ούτε μετά θάνατον...