Πρόσφυγας από τη Συρία ο δράστης της επίθεσης στη Γερμανία

Πρόσφυγας από τη Συρία ο δράστης της επίθεσης στη Γερμανία Facebook Twitter
3

Σύρος πρόσφυγας, ετών 21 που είχε αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία,  είναι σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά μμε και το Reuters o δράστης της επίθεσης στην πόλη Ρόιτλιγκεν.

Ο δράστης επιτέθηκε και σκότωσε με ματσέτα μία γυναίκα και τραυμάτισε δύο ανθρώπους στην πόλη της νότιας Γερμανίας, πριν συλληφθεί. Η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν υπάλληλος σε εστιατόριο.

Ο άνδρας είχε αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.


Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / «Απαράδεκτο»: Η Γερμανία απορρίπτει το σχέδιο «φουσκωμένου» προϋπολογισμού €1,8 τρισ. της φον ντερ Λάιεν

Το Βερολίνο στέλνει ηχηρό μήνυμα απόρριψης στο σχέδιο της Κομισιόν – Προειδοποιεί για «λάθος σήμα» σε επιχειρήσεις και ζητά εξορθολογισμό δαπανών
LIFO NEWSROOM
Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Διεθνή / Τι θα συμβεί αν ο Τραμπ απολύσει τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ

Μία ενδεχόμενη απόλυση του Τζερόμ Πάουελ από τον Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει «δραματικό σοκ» στις αγορές, να οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη και να δοκιμάσει τα όρια της ανεξαρτησίας της Fed
LIFO NEWSROOM