Πάντοαν: Να υπάρξουν διευκρινίσεις για το Brexit, έχει ήδη αντίκτυπο

Πάντοαν: Να υπάρξουν διευκρινίσεις για το Brexit, έχει ήδη αντίκτυπο Facebook Twitter
1

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Κάρλο Πάντοαν δήλωσε σήμερα στο Reuters ότι ελπίζει να υπάρξουν διευκρινίσεις για το χρονοδιάγραμμα και τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

"Το Brexit έχει ήδη αντίκτυπο", δήλωσε ο Πάντοαν μιλώντας στο περιθώριο της συνεδρίασης της G20, της Ομάδας των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη, που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας.

 

"Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και οι κυβερνήσεις αναθεωρούν προς τα κάτω τις προβλέψεις τους για την ανάπτυξη λόγω της αβεβαιότητας και του αντίκτυπου στη ζήτηση που οφείλονται στο Βrexit. Συνεπώς αυτό ήδη είναι ένα πρόβλημα. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν διευκρινίσεις σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα και την διαδικασία του διαζυγίου. Όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο, ώστε αυτό να δημιουργήσει μια νέα ισορροπία".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στο Στόουνχεντζ για το θερινό ηλιοστάσιο

Διεθνή / Θερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ: Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το θέαμα

Το εμβληματικό νεολιθικό μνημείο προσελκύει κάθε χρόνο στο θερινό ηλιοστάσιο πλήθη επισκεπτών που γοητεύονται από τη μοναδική του ατμόσφαιρα και τη συμβολική του αρχιτεκτονική
LIFO NEWSROOM