Περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινά τώρα ο Φάρατζ για να τη διαλύσει-Πρώτος σταθμός η Αθήνα

Περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινά τώρα ο Φάρατζ για να τη διαλύσει-Πρώτος σταθμός η Αθήνα Facebook Twitter
5

Περιοδεία σε ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου, όπως είπε, να πείσει τον κόσμο για δημοψηφίσματα που θα διαλύσουν την Ε.Ε., ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο ο "πρωτεργάτης" του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο πρώην ηγέτης του UKIP παραβρέθηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών προκειμένου να στηρίξει τον Τράμπ και να επιτεθεί στη Χίλαρι Κλίντον, για την οποία είπε ότι "δεν θα την ψήφιζα ακόμη κι αν με πλήρωναν".

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Politico, θα πραγματοποιήσει αυτή την περιοδεία για να βοηθήσει να εξαπλωθεί η όρεξη για δημοψηφίσματα για την ένταξη στην ΕΕ πέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Τώρα έχω ελεύθερο χρόνο...Πρέπει να φτιάξουμε μια διαφορετική Ευρώπη ανεξάρτητων εθνικών κρατών, και αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω σ' αυτό, τότε θα το κάνω", πρόσθεσε. "Θα πάω στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και έχω ένα μεγάλο συμπόσιο για εναλλακτικές λύσεις απέναντι στο ευρώ", τόνισε επίσης ο Φάρατζ. Σημείωσε δε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ολλανδία.

 Εξέφρασε επίσης την υποστήριξη του για την νέα Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι που είπε "το Brexit είναι Brexit".

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Ισραήλ: Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Καναδάς καταδικάζουν το σχέδιο για εποικισμούς στη Δυτική Όχθη

Το σχέδιο αφορά την κρίσιμη περιοχή E1, όπου η οικοδόμηση θα μπορούσε να διακόψει τη γεωγραφική συνέχεια ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Το Ιράν καταγγέλλει «οικονομική τρομοκρατία» των ΗΠΑ και προειδοποιεί για νέα σύγκρουση μετά τις απειλές Τραμπ

Η προειδοποίηση έρχεται ενώ ο Τραμπ έχει παγώσει τις συνομιλίες με την Τεχεράνη και απειλεί με σαρωτικές οικονομικές συνέπειες όσους συνεχίσουν να συναλλάσσονται με το Ιράν
THE LIFO TEAM