Taylor Swift και Kim Kardashian μόλις τερμάτισαν το ξεκατίνιασμα - και η μάχη αρχίζει τώρα

Taylor Swift και Kim Kardashian μόλις τερμάτισαν το ξεκατίνιασμα - και η μάχη αρχίζει τώρα Facebook Twitter
2

Φέτος τον Απρίλιο ο Kanye West κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο "Famous" και κάπου ανάμεσα στους στίχους έλεγε "Νομίζω πως εγώ κι η Taylor κάνουμε ακόμη σεξ, έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη" (I think that me and Taylor might still have sex, I made that bitch famous). Επειδή όμως μιλάμε για μια ατάκα που ξεστόμισε ο Kanye West που είναι παντρεμένος με την Kim Kardashian κι αφορά την Taylor Swift, ο χαμός που ακολούθησε είναι άνευ προηγουμένου. Και σήμερα, αρκετούς μήνες μετά οι εμπλεκόμενοι επέστρεψαν δριμύτεροι και έκαναν εκ νέου τα απανταχού media να ασχολούνται από το πρωί μαζί τους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το Famous, η Taylor Swift σε δήλωσή της υποστήριξε πως ποτέ δεν ενέκρινε το τραγούδι και πως προειδοποίησε τον Kanye να μην το βγάλει. "Ο Kanye δεν τηλεφώνησε για έγκριση αλλά για να ζητήσει στην Taylor να ποστάρει το τραγούδι στο λογαριασμό της στο Twitter" είχε πει τότε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της διάσημης τραγουδίστριας, τονίζοντας πως η Taylor δεν είχε ιδέα για τον στίχο "I made that bitch famous"- κάτι που σχολίασε και η ίδια η Swift κατά τη διάρκεια του λόγου της στα Grammy.

Αμέσως μετά ο Kanye απάντησε μέσω Twitter πως φυσικά και το είχε ακούσει και πως το λάτρεψε.

Μετά πήρε θέση -εννοείται- και η Kim Kardashian που είπε στο GQ πως η Taylor Swift είχε 100% επίγνωση του στίχου. "Το ενέκρινε πλήρως. Ήξερε ακριβώς αυτό που θα έβγαινε. Ξαφνικά θέλησε να το παίξει πως δεν το γνώριζε. Ορκίζομαι, ο άντρας μου δίνει τόση σημασία σε τέτοια και ακολούθησε το πρωτόκολλο και κάλεσε για να πάρει την άδεια" είχε δηλώσει η Kim.

Μετά ξαναπήρε θέση η Taylor Swift, αλλάζοντας λιγάκι αυτά που έλεγε στην αρχή. Είπε πως όντως μίλησε με τον Kanye αλλά μόνο μια φορά τον Ιανουάριο κι από τότε δεν ξαναμίλησαν. Δεν αρνήθηκε τη συνομιλία αλλά αρνήθηκε πως ο Kanye της είπε για το συγκεκριμένο στίχο, λέγοντας πως το μόνο που της είχε ζητήσει τότε ήταν να βάλει το τραγούδι του στο Twitter της και πως του είπε όχι. Σχολίασε πως άκουσε το τραγούδια για πρώτη φορά όταν το άκουσε κι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης και πως ένιωσε εξευτελισμένη ενώ διέψευσε πως εκείνη κι η ομάδα της ήξεραν τι θα λέει μέσα. "Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Kanye West και τώρα η Kim Kardashian δεν με αφήνουν στην ησυχία μου" έγραφε σε σχετική ανακοίνωση.

Και κάπου εδώ γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Η βασίλισσα των social media και της ίντριγκας Kim Kardashian ανέβασε χθες στο Snapchat ένα μακράς διαρκείας βίντεο (δείτε εδώ όλα τα βίντεο) με όλη την περιβόητη συνομιλία της Taylor Swift με τον Kanye West για να αποδείξει ότι η Swift όχι μόνο ήξερε για το τραγούδι αλλά της άρεσε και πάρα πολύ κι ένιωσε και τιμή μάλιστα. Ασχέτως που μετά το χαρακτήρισε μισογυνικό. 


Το βίντεο ξεκινά με τον Kanye να λέει στην Taylor τον στίχο "I feel like me and Taylor might still have sex" κι εκείνη να απαντά: "Απέχω τοσοδά από την υπερέκθεση". Και μετά το πράγμα πάει ως εξής: 

Kanye: Ε, εντάξει, αλλά νομίζω αυτό είναι αλήθεια κάτι πολύ κουλ για να το έχεις"!

Taylor: Το ξέρω! Δηλαδή είναι κατά κάποιον τρόπο σαν κοπλιμέντο. Ευχαριστώ! Στ' αλήθεια το εκτιμώ. Αλλά πρέπει να πεις την ιστορία όπως συνέβη και όπως την βίωσες. Σαν να μην ήξερες πραγματικά ποια ήμουν πριν. Δεν έχει σημασία αν έχω πουλήσει 7 εκατομμύρια δίσκους πριν το κάνεις όλο αυτό, το οποίο όντως ισχύει. Δεν ήξερες ποια είμαι πριν από αυτό (σ.σ. Όταν ο Kanye είχε διακόψει τον ευχαριστήριο λόγο της Taylor Swift στα MTV VMAs το 2009)

Η Taylor Swift ακούγεται επίσης να λέει πως θα μιλήσει για το τραγούδι στο κόκκινο χαλί των Grammy. "Και ξέρεις αν ο κόσμος με ρωτήσει, νομίζω θα ήταν τέλειο να είμαι 'κοιτάξτε, με πήρε και μου είπε για τον στίχο πριν κυκλοφορήσει'. Τύπου, παιδιά εσείς ασχολείστε, εμείς είμαστε εντάξει. Εσείς το λέτε έχθρα. Αμέσως μόλις βγει το τραγούδι, θα πάω στα Grammy και θα με ρωτήσουν. Και θα τους πω με πήρε τηλέφωνο" λέει χαρακτηριστικά. 

Μετά το Snapchat της Kim, η Taylor ανταπάντησε στο νέο χαμό μέσω Instagram. "Που είναι το βίντεο που ο Kanye μου λέει πως θα με αποκαλεί 'σκύλα' μες στο τραγούδι; Δεν μπορείς να ελέγξεις την συναισθηματική αντίδραση κάποιου που τον αποκάλεσες έτσι μπροστά σε όλον τον κόσμο" γράφει η Taylor. "Φυσικά και ήθελα να μου αρέσει του τραγούδι. Ήθελα να έχουμε μια φιλική σχέση. Μου υποσχέθηκε να μου βάλει το τραγούδι αλλά δεν το έκανε ποτέ. Παρόλο που θα ήθελα να υποστηρίξω τον Kanye στην συνομιλία, δεν μπορείς να εγκρίνεις ένα τραγούδι που δεν άκουσες ποτέ" συνεχίζει. "Το να με παρουσιάζουν σαν ψεύτρα την στιγμή που είχα πλήρη εικόνα και δεν άκουσα κανένα κομμάτι του τραγουδιού είναι δολοφονία χαρακτήρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να εξαιρεθώ από όλη αυτήν την ιστορία, στην οποία ποτέ δεν ζήτησα να είμαι μέρος, από το 2009" καταλήγει.

That moment when Kanye West secretly records your phone call, then Kim posts it on the Internet.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Taylor Swift (@taylorswift) στις

Με πληροφορίες από Buzzfeed και etonline

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Χωρίς πολλά, πολλά... Η Taylor Swift αποδεικνύεται η μεγαλύτερη "bitch" στο Hollywood! Αν και δεν πάω ούτε την Kardashian, ούτε τον άντρα της, είναι τραγικός ο ρόλος του θύματος που παίζει πάντα η Swift. Ας γράφει μουσική και τελειώνει εκεί το θέμα. Μια ζωή κυνηγάει την ίντριγκα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Πρώτα ήταν οι άπειροι πρώην, μετά η Katy Perry, μετά ο Calvin Harris, τώρα αυτό! Είναι πλέον βαρετό!