Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα

Οκτώ χρόνια κάθειρξη επειδή έκλεψαν ποδήλατα Facebook Twitter
10

Σύμφωνα με το e-themis.gr δυο νεαροί τον περασμένο Απρίλιο προφυλακίστηκαν για την κλοπή ποδηλάτων από πιλοτή πολυκατοικίας στην Αθήνα.

Ο ένας βρίσκεται στις φυλακές του Κορυδαλλού και ο άλλος στις φυλακές Βόλου. Την περασμένη Τετάρτη τους ανακοινώθηκε η απόφαση του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας: Οκτώ χρόνια κάθειρξη στον καθένα.

Το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό αν και οι δυο δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση στους κύκλους των δικηγόρων προκάλεσε μεγάλη έκπληξη διότι η ανώτατη ποινή που μπορεί να επιβάλει το δικαστήριο για τέτοιου είδους αδικήματα είναι τα δέκα έτη.

10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττικόν Απόλλων: Αποκαταστάθηκε το πεζοδρόμιο στη Σταδίου μετά από 14 χρόνια

Ελλάδα / Αττικόν - Απόλλων: Ελευθερώθηκε το πεζοδρόμιο στη Σταδίου μετά από 14 χρόνια

Τα φώτα του ιστορικού κινηματογραφικού συγκροτήματος Αττικόν - Απόλλων έσβησαν βιαίως το 2012 από την πυρκαγιά που ξέσπασε - Οι σημερινές εικόνες από το σημείο δίνουν νέα πνοή στην προοπτική της επαναλειτουργίας τους
THE LIFO TEAM