Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του

Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του Facebook Twitter
7

Σοκ στην Αυστραλία, όπου η αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση ενός βρέφους 10 μηνών από τον πατέρα της και τον εραστή του επί τρεις ολόκληρες ώρες, ενώ η μητέρα έλειπε από το σπίτι σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του Facebook Twitter
Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του Facebook Twitter

Μάλιστα ο ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να καυχιόταν για το βιασμό του βρέφους μέσω Skype σε έναν φίλο του. Η αστυνομία στη Μελβούρνη ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος 50χρονος που εμφανίζεται ως εραστής του πατέρα του παιδιού, παραπονιόταν σε συνομιλία με φίλο του ότι δεν πρόλαβε να κάνει όσα ήθελε, γιατί επέστρεψε εν τω μεταξύ η μητέρα. «Η αιμομιξία με ανάβει πολύ», έλεγε σύμφωνα με την Sydney Morning Herald.

Οι δράστες τραβούσαν μάλιστα τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο με κινητό ενώ σε έφοδο που έκανε η αστυνομία στα σπίτια τους βρέθηκαν αρκετά terrabytes σε παιδοφιλικό υλικό.

Aυστραλία: Πατέρας βίαζε τη 10 μηνών κόρη του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του Facebook Twitter

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν τώρα πολλαπλές κατηγορίες, ενώ δεν υπέβαλαν αίτηση για καταβολή εγγύησης ώστε να αποφυλακιστούν. 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Πορτογαλία: Ξανά στους δρόμους οι πολίτες για τη στεγαστική κρίση - «Χρειαζόμαστε τη δυνατότητα να ζούμε με αξιοπρέπεια»

Οι διαδηλωτές ζητούν από την κεντροδεξιά κυβέρνηση να αποσύρει νομοσχέδιο που διευκολύνει τις εξώσεις και καταργεί τα ανώτατα όρια στα ενοίκια για νέες μισθώσεις
THE LIFO TEAM
Εγκρίθηκε οριστικά η κατάργηση του «Μαύρου Κώδικα» της δουλείας, 178 χρόνια μετά

Διεθνή / Εγκρίθηκε οριστικά η κατάργηση του «Μαύρου Κώδικα» της δουλείας, 178 χρόνια μετά

Η γαλλική Γερουσία ενέκρινε την κατάργηση του «Μαύρου Κώδικα», που αντιμετώπιζε τους σκλαβωμένους ανθρώπους ως ιδιοκτησία. Η ιστορική ψηφοφορία ανοίγει ξανά τη συζήτηση για την αποικιακή μνήμη και τις αποζημιώσεις.
THE LIFO TEAM
Η Γαλλία καλεί εκτάκτως το TikTok και άλλες πλατφόρμες για τα βίντεο των διαδηλώσεων

Διεθνή / Η Γαλλία καλεί εκτάκτως το TikTok και άλλες πλατφόρμες για τα βίντεο των διαδηλώσεων

Η γαλλική κυβέρνηση ζητά αυστηρότερο έλεγχο στα βίντεο των κινητοποιήσεων, ενώ στο TikTok κυκλοφορούν εικόνες που ενδέχεται να έχουν αλλοιωθεί με AI. Ξεχωριστά μέτρα συμφωνήθηκαν για την πώληση κλεμμένων προϊόντων στο διαδίκτυο.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Financial Times: Ο Νετανιάχου πιέζει για την επανέναρξη επιθέσεων στο Ιράν

Ο ισραηλινός στρατός είχε καταρτίσει σχέδια για μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αλλά ανέβαλε την υλοποίησή της, καθώς ο Τραμπ αποκλείει το ενδεχόμενο επίθεσης πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM