Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια

Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια Facebook Twitter
1

 

 

Tραβήχθηκε με ένα iPhone 6 Plus από έναν πιλότο στα 37.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο θεαματικές αεροφωτογραφίες καταιγίδας που έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Η καθηλωτική εικόνα ανήκει στον φωτογράφο και πιλότο της LATAM Ecuador Airlines , Santiago Borja, που μοιράστηκε την μικρή ιστορία της στην Washington Post. Το Boeing 767-300 συνάντησε την καταιγίδα  τη νύχτα και ενώ ήταν στο δρόμο προς τη Νότια Αμερική και ο πιλότος κατάφερε να απαθανατίσει την πολύ σπάνια στιγμή με την μηχανή του με΄σα απότ ο πιλοτήριο.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις σε εφόδους σε μπαρ και σπίτια στο πλαίσιο καταστολής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Διεθνή / Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις σε εφόδους σε μπαρ και σπίτια στο πλαίσιο καταστολής της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Οι αρχές έκαναν εφόδους σε γκέι μπαρ, νυχτερινά κέντρα, γραφεία οργανώσεων και σπίτια ακτιβιστών σε 15 επαρχίες, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Η οικογένειά μου είναι ασφαλής».
THE LIFO TEAM
«Σχέδιο εξάλειψης»: Το Ισραήλ κατηγορείται για εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη

Διεθνή / «Σχέδιο εξάλειψης»: Το Ισραήλ κατηγορείται για εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη

Πώς η βία των εποίκων, οι αποκλεισμοί και η οικονομική ασφυξία μετατρέπονται σε εργαλεία εδαφικού ελέγχου — Γιατί η B’Tselem μιλά για σχέδιο που καθιστά τη Δυτική Όχθη ολοένα πιο αβίωτη για τους Παλαιστινίους
THE LIFO TEAM