Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη

Δεσμεύονται με εισαγγελική εντολή όλοι οι λογαριασμοί και οι θυρίδες του Στ. Ψυχάρη Facebook Twitter
4

Δεσμεύονται με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.


Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για φοροδιαφυγή Ελλήνων μεγαλοκαταθετών, τελούν πλέον υπό δέσμευση όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και επικεφαλής του ΔΟΛ.


Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, από την έρευνα που διενεργείται με βάση στοιχεία απ' όλες τις ελληνικές τράπεζες φέρεται να εντοπίζεται για τον κ. Ψυχάρη απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα άνω των 10 εκατ. ευρώ.


Η υπόθεση έχει ανατεθεί στο ΚΕΦΟΜΕΠ (Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), ενώπιον του οποίου έχει κληθεί ήδη ο κ. Ψυχάρης, προκειμένου να αποδείξει την προέλευση των συγκεκριμένων ποσών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM