Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι

Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι Facebook Twitter
7

Οι υπεύθυνοι του Florida Fish and Wildlife Conservation ανακοίνωσαν την Τετάρτη, 22 Ιουνίου ότι είναι βέβαιοι  πως έπιασαν και θανάτωσαν  τον αλιγάτορα, ο οποίος άρπαξε τον δίχρονο Lane Graves στο θέρετρο της Disney World στο Ορλάντο,  την περασμένη εβδομάδα.

"Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται στις αναλύσεις dna και στις παρατηρήσεις προσωπικού  με μεγάλη εμπειρία στη διερεύνηση θανατηφόρων περιστατικών από δαγκώματα αλιγάτορα. Το συμπέρασμα έλαβε υπόψη την εγγύτητα στο χώρο επίθεσης του αλιγάτορα και στις  περιγραφές των μαρτύρων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, παγιδεύτηκαν και απομακρύνθηκαν  συνολικά έξι αλιγάτορες.

Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι Facebook Twitter

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη θλίψη. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Lane Graves. Μακάρι να μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να απαλύνουμε τον πόνο τους», είπε ο επικεφαλής των ερευνών της Ντίσνεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αλιγάτορας άρπαξε το 2 ετών αγοράκι ενώ εκείνο έπαιζε στην άκρη της λίμνης και το τράβηξε μέσα στο νερό. Η σορός του παιδιού βρέθηκε άθικτη στο βυθό μετά από δυο ημέρες.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM