«Αν συνεχίσει, βγάλτε τον καροτσάκι έξω»

«Αν συνεχίσει, βγάλτε τον καροτσάκι έξω» Facebook Twitter
7

Ένταση προκλήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας μεταξύ του κ. Καμίνη και συμβούλου της Χ.Α. Κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη ρατσιστική βία, με αφορμή και τη δολοφονία του 27χρονου μετανάστη στα Πετράλωνα, ανέβηκαν οι τόνοι όταν τονίστηκε ότι ένας τουλάχιστον από τους δύο δράστες ήταν οπαδός της Χ.Α. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Μιχαλολιάκου φώναξε ότι στοχοποιείται το κόμμα του ενώ εκτός μικροφώνου είπε: «Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες.»

Δεν σταμάτησε δε λεπτό να διακόπτει και να σχολιάζει την ομιλία του Δημάρχου με αποτέλεσμα ο κ. Καμίνης να αντιδράσει λέγοντας: «Εάν συνεχιστεί αυτό, σας ζητώ να τον βγάλετε καροτσάκι έξω».

 

Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής, συνεπικουρούμενος από τρείς συμπαραστάτες του είπε στο δήμαρχο Αθηναίων: «Έλα να με βγάλεις έξω».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM