Τι έδειξε η νεκροψία του 9χρονου Βασίλη που έπεσε σε φαράγγι στον Βουραϊκό

Τι έδειξε η νεκροψία του 9χρονου Βασίλη που έπεσε σε φαράγγι στον Βουραϊκό Facebook Twitter
patratimes.gr
10

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όχι από πνιγμό προήλθε ο θάνατος του 9χρονου Βασίλη που εξαφανίστηκε εχθές σε φαράγγι στο Βουραϊκό και εντοπίστηκε από άντρες της ΕΜΑΚ λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα.

Το άτυχο παιδάκι έπεσε σε κενό ανάμεσα στην πεζογέφυρα και τη σιδηροδρομική γραμμή, από μεγάλο ύψος μέσα στο ποτάμι, την ώρα που έκανε πεζοπορία με τους γονείς του, δύο ακόμα ενήλικες και τρία παιδιά σε επικίνδυνο μονοπάτι παράλληλα με τον οδοντωτό, κοντά στη θέση Σιφώνι.

Όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του παιδιού, ενώ αυτόπτες μάρτυρες θέλουν τον πατέρα να μονολογεί καθ'όλη την επιχείρηση ανάσυρσης του μικρού Βασίλη, «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου...».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM