Τι έδειξε η νεκροψία του 9χρονου Βασίλη που έπεσε σε φαράγγι στον Βουραϊκό

Τι έδειξε η νεκροψία του 9χρονου Βασίλη που έπεσε σε φαράγγι στον Βουραϊκό Facebook Twitter
patratimes.gr
10

Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όχι από πνιγμό προήλθε ο θάνατος του 9χρονου Βασίλη που εξαφανίστηκε εχθές σε φαράγγι στο Βουραϊκό και εντοπίστηκε από άντρες της ΕΜΑΚ λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ, σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα.

Το άτυχο παιδάκι έπεσε σε κενό ανάμεσα στην πεζογέφυρα και τη σιδηροδρομική γραμμή, από μεγάλο ύψος μέσα στο ποτάμι, την ώρα που έκανε πεζοπορία με τους γονείς του, δύο ακόμα ενήλικες και τρία παιδιά σε επικίνδυνο μονοπάτι παράλληλα με τον οδοντωτό, κοντά στη θέση Σιφώνι.

Όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γονείς του παιδιού, ενώ αυτόπτες μάρτυρες θέλουν τον πατέρα να μονολογεί καθ'όλη την επιχείρηση ανάσυρσης του μικρού Βασίλη, «είμαι ένας ανίκανος πατέρας. Έχασα το παιδί μου, πάρτε μου την επιμέλεια των παιδιών μου...».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων κατά Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Ατυχής η ανακοίνωση» για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο

«Είναι από τις σπάνιες εκείνες φορές που υπουργείο Εξωτερικών άλλου Κράτους επιχειρεί να παρέμβει ανοιχτά στη Δικαιοσύνη της χώρας μας», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων
THE LIFO TEAM
ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την υποστήριξη της κατηγορίας

Στο επόμενο διαδικαστικό στάδιο εισέρχεται σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, με την εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας να αναμένεται να προτείνει ποιες από τις παραστάσεις προς υποστήριξη της κατηγορίας θα γίνουν δεκτές
THE LIFO TEAM