Απεργία την Πρωτομαγιά

Και ο Τσίπρας υπέρ των «Παραιτηθείτε»!

Και ο Τσίπρας υπέρ των «Παραιτηθείτε»! Facebook Twitter
«Ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί, να προκαλέσουμε μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό σεισμό [ώστε να παραιτηθεί η κυβέρνηση]!» Φωτό: Nick Paleologos / SOOC
4

Δεν έχω ισχυρή γνώμη για τις συγκεντρώσεις «Παραιτηθείτε» που θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα και τον Λευκό Πύργο. Όμως θεωρώ γελοίο αυτοί που κατέβαιναν στις πλατείες μαζί με τους ψεκασμένους και τους χρυσαυγίτες ως «Αγανακτισμένοι» να μη δέχονται τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις. 

Εδώ και μέρες διάφοροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και τις κατηγορούν ως «οριακά αντισυνταγματικές» (Φίλης), «εχθρικές για τη χώρα!» (Γεροβασίλη) ή τις χλευάζουν μιλώντας για υστερίες και σκισμένα καλτσόν (Νεφελούδης). 

Είναι στ' αλήθεια αντισυνταγματικό ή εχθρικό για τη χώρα το να μαζευτεί κόσμος και να ζητήσει την παραίτηση μιας μνημονιακής κυβέρνησης;

Για να δούμε τη γνώμη του Αλέξη Τσίπρα...

Φαντάζομαι ότι θα περάσει κι αυτός μια βόλτα απ' το Σύνταγμα αύριο. Όχι τίποτα άλλο αλλά πιστεύει κι αυτός πως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά πριν να είναι αργά... ;)

4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν είναι μόνο τα κομματικά στελέχη, απανταχού αναρχικοί καθώς και ΚΚΕδες εναντιώνονται στην κίνηση αυτή θεωρώντας την προέκταση του "Μένουμε Ευρώπη", σχεδιασμένη και οργανωμένη από την Ν.Δ. και τις απανταχού συστημικές δυνάμεις. Απόλυτα λογικό σε μια εποχή (ή όπως πάντοτε) που η ευρύτερη αριστερά είναι διαιρεμένη και ο καθένας έχει πιάσει την δική του αριστερή γωνία και μένει προσκολημένος εκεί.
Ακριβώς το ίδιο !Το ζήτημα δεν είναι αν το είπε ή όχι. Το ζήτημα είναι ότι -οι περισσότεροι- τον έχουμε ικανό να το έχει πει. Και αυτό λέει πολλά.